Kdz. Ereğli Belediyespor’da 3 imza

Kdz. Ereğli Belediyespor’da 3 imza

Kdz. Ereğli Belediyespor’da 3 imza


Yeni sezonöncesi transfer görüşmelerine başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, kaleciSafa’nın ardından 3 oyuncuyla daha sözleşme imzaladı. Eflatun beyazlılar içtransferde Oğuz Yalçın ile yeniden anlaşırken, dış transferde de geçen sezonSinopspor ve Çorum Osmancıkspor takımlarında stoper ve sağ bek mevkilerindeoynayan 20 yaşındaki genç oyuncuları kadrosuna kattı.

Kdz. EreğliBelediyespor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce geçensezonda takımın kalesini koruyan genç kaleci Safa Sakıpcan Erdal ile yenidenanlaşan Kdz. Ereğli Belediyespor, bugünde iç transferde bir, dış transferde iseiki oyuncu ile sözleşme imzaladı.

OĞUZ YALÇIN YUVADAKALDI

Güniçindeki transfer görüşmelerinde aynı zamanda transfer komitesinde bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol ŞubeSorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, A Takım Antrenörü İsmail Yalçın ve YardımcıAntrenör Ercan Yaman’da hazır bulundu. Transfer komitesi, gün içinde ilkgörüşme yaptığı isim olan Oğuz Yalçın ile yeniden anlaştı. Yönetim Kurulu OğuzYalçın’ı yeni sezon için takım kaptanlığı ile onurlandırdı.                                      

OĞUZ  “ÇOK MUTLUYUM”

Eflatunbeyazlıların kaleci Safa’dan sonra ikinci iç transferi olan Oğuz Yalçın,takımında kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Bu sezonda Ereğli Belediyespor formasını terletecek olmasının kendisinimutlu ettiğini söyleyen Oğuz, “Konu Ereğli Belediyespor ise gerisi benim içinçok önemli değil” derken, kendisine verilen kaptanlık görevinin de gurur vericiolduğunu söyledi.

DIŞ TRANSFERDE 2 İMZA

Kdz. EreğliBelediyespor, gün içinde görüştüğü iki dış transferi de imza ile noktaladı.Daha önce Boluspor U 19 takımında forma giyen geçen sezon ise BAL Ligitakımlarından Sinopspor’da oynayan 20 yaşındaki stoper Turgut Rençber’e imza attırantransfer komitesi, son olarak sağ bek mevkiinde Çorum Osmancıkspor formasıgiyen 20 yaşındaki Amatör Milli oyuncu Ümit Daşçı ile de sözleşme imzaladı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER