KDZ.EREĞLİ GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİNDE YENİ DÖNEM

Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği eski başkanı Özgür Barış 5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini, bugün yaptığı basın açıklaması ile yönetim kurulundaki Cevdet Öztürk´e devretti.

KDZ.EREĞLİ GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİNDE YENİ DÖNEM


gundemeregli.com-Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği  eski başkanı Özgür Barış 5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini, bugün yaptığı basın açıklaması ile yönetim kurulundaki Cevdet Öztürk´e devretti. 

Barış yaptığı açıklamada ailesinin yaşadığı bazı sağlık problemlerinden ötürü sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kalacağını bu yüzden de başkanlık görevinde aktif rol oynayamayacağını düşündüğü için bu kararı aldığını söyledi. Barış bundan sonra ki süreçte yine yönetim kurulunda görev alacağını ve desteğinin süreceğini ifade ederek şunları söyledi. ´´

Gönül ister ki en güzel en iyi şeyleri hep beraber başarabilmek ve bunun içinde çok güzel bir yönetim oluşturduğumu düşünüyorum. Bu yönetimde biz her zaman şu felsefe ile yola çıktık; ‘’ Bu Galatasaray Derneğinde herkes başkandır, herkesin düşüncesi iyidir.’’ Biz bir takımız biz bir aileyiz çok geniş bir aileyiz, biz birlikte güçlüyüz diye çıktık yola ama başkanlığınızı yaptığım bu Galatasaray Taraftarları Derneğinde bazı sağlık problemlerinden dolayı şehir dışına çok sık çıkma durumum söz konusu olmaya başladı. Bu yüzden de başkanlık görevinde çok aktif olamayacağımı düşündüm. Bununla alakalı olarak ta başkanlık görevini yine yönetim kurulumda görev alan çok da başarılı bulduğum arkadaşlarımdan bir tanesi Cevdet arkadaşımıza bırakma gereği duydum. Bundan sonraki aşamada başkanımız Cevdet olacaktır. Ben yine yönetim kurulunda olmaya devam edeceğim, yine hep beraber omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Ben de Ankara’dan geldiğimde her boş fırsatıma uygun olan bütün toplantılara katılacağım. Hep beraber bu bayrağı taşımaya devam edeceğiz. Hiç üzülmüyorum içimde en ufak bir ukte yok çünkü başarılı olabileceğine inandığım bir arkadaşımıza devrettik bayrağımızı. Hepimiz çok başarılıyız. Ben eminim ki bu bayrak görevini kim alırsa alsın Galatasaray Taraftarlar Derneğini en iyi yere götüreceğine eminim. Düşüncelerimiz bir, kalbimiz bir, sevdamız bir, renklerimiz bir çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Cevdet arkadaşımıza huzurunuzda hayırlı olsun diyorum, bayrağı kendisine teslim ediyorum. Biz hep beraberiz omuz omuzayız, bu sakın aklınızda başkan görevi bıraktı, ayrıldı olmasın. Ben yine yönetimdeyim. Ortak bir karar derneğin yerinin taşınması, ortak bir karar oranın boyanıp süslenmesi bunlar çok çabuk gelişen olaylarımız, çabuk olması gereken olaylarımız. Biz inanıyoruz ki yeni bir döneme çok güzel şeyler yaparak gireceğiz. Galatasaray Camiasını bir çatı altında toplayıp tüm Galatasaray’a gönül vermiş olan insanlar ile yeni çatımızda beraber olacağız inşallah. Hepimize hayırlı uğurlu olsun ‘’ dedi.

Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği yeni başkanı Cevdet Öztürk ise Özgür Barış´ a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi;

´´Başkanım bugüne kadar yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yine beraberiz inşallah. Sağlık problemleri dolayısıyla bir yola girdik. Diğer arkadaşlara da söylüyorum. Benim ile ilgili düşünceleriniz benim için önemli. İnşallah bu devraldığımız bayrağı en ileriye götürmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Galatasaray sevgisiyle derneğimizi inşallah en uç noktaya çıkarmaya çalışacağız. Tabi bunlara hep beraber yapacağız, en baştan başladığımız gibi. Bu derneğin bir başkanı yok. Bu dernekte yönetim kurulunun her üyesi başkandır. O yüzden sıfat sadece başkan olacak, hep beraber inşallah bu derneği ileriye götüreceğiz.´´ dedi.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tacettin Aldırmaz
Tacettin Aldırmaz - 10 yıl Önce

Yakışır kardeşime.o hem dürüst hem güvenilebilir hem başarılı bir insan.bugörevide laikıyla yapacagına inanıyorum.

SIRADAKİ HABER