KIZLAR RAKİP TANIMIYOR!.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Düzce Grubu’ndaki ilk maçında Zonguldak Gençlik takımını 21-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor, grup ikinci maçında da Sakaryaspor’u9-0 mağlup etti.

KIZLAR RAKİP TANIMIYOR!.

gundemeregli.com-Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası DüzceGrubu’ndaki ilk maçında Zonguldak Gençlik takımını 21-0 mağlup eden EreğliBelediyespor, grup ikinci maçında da Sakaryaspor’u 9-0 mağlup etti. Ereğlisporyarın kendisi gibi gruptaki iki maçını da kazanan Ovacık ile grup liderliğiiçin karşılaşacak.

YıldızKızlar Türkiye Şampiyonası sürüyor. Düzce Grubu’nda mücadele eden ve dün, ilkmaçında Zonguldak Gençlik takımını 21-0 yenen Ereğlispor bugün de, Sakaryasporile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ece (3),Serra (2),Aleyna (2) ,Funda veCeren’in golleri ile 9-0 kazanan temsilcimiz yarın grup liderliği için sahaçıkacak.EreğliBelediyespor, kendisi gibi gruptaki iki maçını da kazanan Ovacıkile  saat 14:00’te karşı karşıya gelecek.Karşılaşmayı kazanan takım grup lideri olarak adını son 16 takım arasına yazdıracak.Beraberlik rakibine göre daha iyi averaja sahip olan temsilcimize yarayacak.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER