KIZLARDAN ŞOV´A DEVAM : 13-1

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edenve ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u 5-1, ikinci maçında Düzce Gençlik Hizmetlerini 13-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor, grup 3.maçında karşılaştığı Bursa temsilcisi Vatan Halk Oyunlarını da 13-1’lik skorla mağlup ederekhem grup liderliğini garantiledi.

KIZLARDAN ŞOV´A DEVAM : 13-1

gundemeregli.com-Genç KızlarTürkiye Şampiyonası’nda mücadele edenve ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u 5-1, ikincimaçında Düzce Gençlik Hizmetlerini 13-0mağlup eden Ereğli Belediyespor, grup 3.maçında karşılaştığı Bursa temsilcisiVatan Halk Oyunlarını da 13-1’lik skorla mağlup ederekhem grup liderliğinigarantiledi, hem de adını son 16’ya yazdıran ilk takım oldu.

Ankara’da oynananGenç Kızlar Türkiye Şampiyonası ilk maçında Konya İdmanyurduspor’u, 5-1,ikincimaçında Düzce Gençlik Hizmetlerini 13-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor,3.maçında da Bursa temsilcisi Vatan Halk Oyunlarını 13-1 mağlup ederek son maçlaröncesi grup liderliğini garantiledi ve adını son 16 takım arasında yazdıran ilktakım oldu.

Temsilcimizinbu maçtaki gollerini, Damla (3), Ece (3), Ceren (2), Derya (2), Gizem, Nazmiyeve Funda attı.

Perşembegününü maç yapmadan (Bay) geçecek olan Ereğli Belediyespor, gruptaki son maçınıCuma günü Zonguldak Gençlik Merkezi ile oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER