Kömürspor deplasmandan boş döndü

Kömürspor deplasmandan boş döndü

Kömürspor deplasmandan boş döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta deplasmanda Konuya Anadolu Selçukspor’a konuk oldu. Mutlak 3 puan parolası ile gittiği Konya deplasmanından eli boş dönen Zonguldak Kömürspor, taraftarlarında ve kentte büyük hayal kırıklığına neden oldu. Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasından 4-1 galip ayrılarak, moral bulan Zonguldak Kömürspor, Konya Anadolu Selçukspor karşısında beklemediği bir yenilgi aldı. Müsabakada Zonguldak Kömürspor’un golünü ise Okan Eken kaydetti. Eken, kendisinin sezondaki ilk golünü forvet olmasına rağmen 5’inci haftada kaydedebildi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Konya Anadolu Selçukspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşması saat 15:30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda başladı. Müsabaka lker Yasin Avcı, Süleyman Yavaşoğlu, Armağan Çekinmez hakem üçlüsü yönetiminde oynadı. Konya Anadolu Selçukspor, İlker Yasin Avcı’nın başlama düdüğünün hemen ardından ilk golünü buldu. Ev sahibi Konya ekibinin golünü dakika 1’de orta saha oyuncusu Emre Can Atila kaydetti. Ev sahibi olmanın verdiği üstünlüğüm iyi değerlendiren Konya Anadolu Selçukspor, dakika 19’da bir kez daha 22 yaşındaki Emre Can Atilla ile farkı ikiye çıkardı. Dakika 31’de ise geçtiğimiz sezon Altay’da forma giyen, bu sezon ise Konya ekibinin arasında yer alan Mesut Taşkıran Zonguldak Kömürspor ağlarını havalandırdı. Farkı üçe çıkaran yeşil beyazlı ekip, sahaya daha rahat bir futbol yansıttı.  Farkı azaltma çabası içerisine giren Zonguldak Kömürspor, dakika 35’de Okan Eken ile farkı iyiye düşürdü. (3-1)

İKİNCİ YARI UMUT OLDU

Müsabakanın ikinci yarısına 3-1 geride başlayan Zonguldak Kömürspor, gol arayışını sürdürdü. Dakika 64’te Onur Eriş’in penaltı golüyle rakibine yaklaşan Zonguldak Kömürspor, gol arayışını sürdürsede uzatma dakikalarında Ercan Coşkun’un kendi kalesine attığı golle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

KADRODA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasının ilk 11’inde yaptığı değişiklikler ile dikkatlerden kaçmadı.  Teknik Adam Terzi, Hüseyin Yılmaz’ı ve Berkan Akdeniz’i Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasında ilk 11’de oynattı. Öte yandan tecrübeli oyuncu Okan Duran’da Konya maçında ilk 11’de sahaya çıkan futbolcular arasında yer aldı. Terzi, her maçta ilk 11’de sahaya çıkan Kemal Cingirt’i, Şevket Güngör’ü ve Gencay Erten’i de yedek kadrosuna aldı. Müsabakanın 38’inci dakikasında Kemal Cingirt Berkan Akdeniz’in yerine oyuna dâhil oldu. Gencay Erten ise dakika 63’de Hüseyin Yılmaz’ın yerine oyuna alındı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER