Kömürspor galibiyetle başladı

Kömürspor galibiyetle başladı

Kömürspor galibiyetle başladı
Spor Toto 2. Lig’de Kocaeli Birlikspor’u 1-0 mağlup eden Zonguldak Kömürspor, aldığı 3 puanla ligde iyi bir başlangıç yaptı. 
10 yıl aradan sonra 2. Lig’de ilk maçına çıkan Zonguldak Kömürspor, 1-0’lık galibiyetle taraftarlarının yüzünü güldürdü. Devrek Stadı’nda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşan Kömürspor, lige iyi bir başlangıç yaptı.
Kocaeli Birliksporlu futbolcu Burak Keskin’in 15. dakikada kendi kalesine attığı gol ile müsabakayı galibiyetle bitiren Kömürspor, aldığı 3 puanla 11 Eylül 2016 günü oynanacak Sivas Belediyespor deplasmanına hazırlanmaya başladı.
Maç sonrasında desteklerinden dolayı Vali Ali Kaban’a teşekkür eden Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “10 yıl sonra 2. Lig’de ilk maçımıza çıktık. Bu galibiyeti de üç sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Valimiz Ali Kaban’a hediye ediyorum. Bu galibiyet onun” diye konuştu.
Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Kömürspor’un Teknik Direktörü Şenol Demir ise hatalardan ders çıkartarak daha sağlam oynayan bir takım haline geleceklerini söyledi. 2. ligde iyi bir başlangıç olduğunu ifade eden Demir, “İlk maçlar her zaman zor ama önemli olan iyi bir başlangıçtı. İyi bir başlangıç yapmamız lazımdı. Hatalarımız da var, hatalarımızı da düzeltme yoluna gireceğiz. Hatalarımızı söyleyeceğiz. Daha ciddi, daha sağlam oynayan bir takım haline gelmemiz lazım. Eksiklerimiz var. Önümüzdeki 33 maç bizim için çok önemli. Dik yürümeye devam edeceğiz. Hak eden takım da bizdik. 2. Lig’de iyi bir başlangıç oldu” ifadelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER