Kömürspor yine barabere kaldı

Kömürspor yine barabere kaldı

Kömürspor yine barabere kaldı

Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetleri ile 0-0 berabere kalarak ikinci yarıda ki iki maçında üst üste ikinci beraberliği aldı. 

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Lider Manisaspor'u elinden kaçıran Zonguldak Kömürspor, bu kez deplasmanda konuk olduğu Amed Sportif Faaliyetlerine karşı istediği futbolu ortaya koyamayınca 1 puana razı oldu. 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci yarının ilk deplasmanında bugün Diyarbakır Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetlerine konuk oldu.
Zonguldak Kömürspor sahaya, kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmail, Muammer, Serhat, Metin, Yiğit, Berkan ve Mehmet Gürkan 11'ile çıktı. Kulübede ise Fatih, Atakan, Gökhan, Muhammet Özvardar, Onurcan, Muhammet Beşir ve Görkem yer aldı. 
İlk yarıya istediği gibi başlayamayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor rakip Amed Sportif Faaliyetleri karşısında ilk yarıda pozisyon bulmakda zorlandı. İlk yarıda iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maç 0-0 eşitklike sona erdi. İkinci yarıda da her iki takımda zaman zaman etkili pozisyonlar bulsa da sonuç alamadı. Maçta gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Kırmızı Lacivertli takım, Amed Sporrtif Faaliyetleri beraberliği ile puanını 25 yükselterek averajla 8'inci sıraya yükseldi. Zonguldak Kömürspor 26 Ocak Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor'u konuk edecek.
Muhammet ilk maçına çıktı
Zonguldak Kömürspor devre arasında Samsunspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı genç forvet oyuncusu Muhammet Beşir,90'uncu dakika da golcü oyuncu Gürkan'ın yerine oyuna girdi. 3 dakika sahada kalan genç forvet Beşir, takıma gol noktasında istediğini veremedi. 
 

Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
Amed Sportif Faaliyetleri-Zonguldak Kömürspor: 0-0
Gümüşhanespor-1922 Konyaspor: 1-3
Kırklarelispor-Sancaktepe Belediyespor: 1-1
Afjet Afyonspor-Hekimoğlu Trabzon: 1-0
Pendikspor-Samsunspor: 0-2

SAHA: Diyarbakır Stadyumu
HAKEMLER: Burak Pakkan*, Çağlar Mehmet Uludağ, Yavuz Bahadır Ordu*
AMED SPORTİF FAALİYETLERİ: Abdülaziz*, Hasan, Yiğitcan, Yüksel, Tolga, Murat, Onur(Dk.63 İlker), Mansur,  Bünyamin, Üstün, Batuhan(Dk.88 Yusuf)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan*, Cenk, Hakan, Ramazan, İsmal(Dk.68 Onurcan), Muammer, Serhat, Metin, Yiğit(Dk.64 Görkem), Berkan, Mehmet Gürkan(Dk.90 Muhammet Beşir)

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER