Kömürspor´a muhteşem karşılama

Kömürspor´a muhteşem karşılama

Kömürspor´a muhteşem karşılama
Spor Toto 3. Lig Play-Off maçında Kızılcabölükspor’u 2-1 mağlup ederek 2. Lig’e çıkan Zonguldak Kömürspor için şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirildi.
Madenci Anıtı önünde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına binlerce taraftar katıldı. Ellerindeki meşaleleri yakan taraftarlar, takımlarını destekledi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün de geniş güvenlik önlemleri aldığı kutlamalarda, takım otobüsünü gören taraftarlar büyük coşku yaşadı.
Tezahüratlarla karşıladıkları takım otobüsüne Madenci Anıtı önüne kadar eşlik eden taraftarlar, takım kaptanı ve futbolcuları da omuzlarda taşıdılar. Kulüp Başkanı Süleyman Caner de kutlamalara eşlik etti. Şampiyonluk coşkusu yaşayan Başkan Süleyman Caner, “İnşallah bu takım kaybettiği yıllarına rağmen daha iyi yerlere gelecek. Bu bir sevdadır. Biz birlik ve beraberliği sağladık. Valimize, Emniyet Müdürümüze, Belediye Başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Herkes sağolsunlar varolsunlar” dedi.
Madenci Anıtı önünden yürüyüşe geçen taraftarlar Valilik binası önünde kutlamalara devam etti. Burada İl Emniyet Müdürü Osman Ak da kutlamalara eşlik etti. Şampiyonluk kupasını kaldıran Emniyet Müdürü Osman Ak, coşkuyu birlikte yaşadı. Kutlamalar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal ve diğer şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER