Kupa´da süper final

Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası galibi Galatasaray bu akşam Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Kupa´da süper final

Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası galibi Galatasaray bu akşam Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.Saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşmanın hakemliğini Mustafa Kamil Abitoğlu yapacak. Abitoğlunun yardımcıığını ise Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini Ali Palabıyık üstlenecek.

Tüm geliri Soma’da hayatını kaydeben ailelere bağışlanacak olan karşılaşma bu yüzden ayrı bir önem arz ediyor.
Daha önce 3 kez Galatasaray, 2 kez Fenerbahçe, 1’er kez Beşiktaş ve Trabzonspor’un kazandığı Süper Kupa 8. Sahibini bu akşam bulacak.

TÜM GELİRLER SOMA’YA
TFF Süper Kupa maçının tüm gelirleri Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine aktarılacak.
Manisa 19 Mayıs Stadı´nda kale arkaları 75, maraton ve kapalı tribün biletleri ise 150´şer liradan satıldı. Final maçında TFF tarihinde ilk defa protokol tribünü koltukları konuklara satılacak. TFF Süper Kupa maçını izleyecek tüm protokol tribünü konukları bilet başına 250 lira ödeyecek.
 
MANİSA SÜPER KUPAYA HAZIR
Manisa 19 Mayıs Stadı’nda bu akşam 20.30’da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa Finali öncesi her iki takımın taraftarları Manisa’ya gelmeye başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye’nin farklı bölgelerinden Manisa’ya gelmeye başlayan taraftarlar şehir merkezinde gruplar halinde dolaşırken, emniyet güçleri taraftarları tezahürat yapmamaları ve taşkınlık yapmamaları konusunda uyarıyor.

MUHTEMEL 11´LER

FENERBAHÇE:Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt Sow, Emenike.
GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin, Burak.


Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER