KUPAYI BAŞKAN UYSAL´A GETİRDİLER

Sakarya’da oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası final maçında Derince Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Belediyespor Futbol Takımının oyuncuları, Antrenör Necat Bakan, Yardımcı Antrenör Sertan Kuzu ve Yönetici Funda Aktay ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

KUPAYI BAŞKAN UYSAL´A GETİRDİLER

gundemeregli.com-Sakarya’da oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası final maçında Derince Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Belediyespor Futbol Takımının oyuncuları, Antrenör Necat Bakan, Yardımcı Antrenör Sertan Kuzu ve Yönetici Funda Aktay ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Şampiyonluk kupa ve madalyaları ile başkanlığa gelen oyuncuları, Uysal’ın yanı sıra, Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, As Başkanlar İhsan Yazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, Genel Sekreter Deniz Koca, Bayan Takımı Sorumlusu Baki Kara, Sayman Tayfun Özcan ve Salon Sporları Sorumlusu Hüseyin Ağlar’ın da aralarında bulunduğu Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı

“SİZİNLE GURUR DUYDUM”

Başkan Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye başkanı olarak sizlerle birlikte yaptığım idman beni son derece mutlu etmişti. Dün ise sizleri Sakarya’da izlerken her birinizle gurur duydum. Bu başarıda emeği geçen teknik kadroyu, her biri birbirinden yetenekli siz değerli oyuncuları, sizleri bugünlere getiren ailelerinizi ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımı şahsım ve Ereğli halkı adına kutluyorum. dedi.

7 MAÇTA 52 GOL ATIP 1 GOL YEDİLER.

Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Takımı, şampiyonluk yolunda ulaşılması güç bir rekora da imza attı. Eflatun beyazlılar şampiyona ilk turunda, Zonguldak Gençlikspor’u 21-0, Sakaryaspor’u 9-0 ve Ovacıkspor’u 3-0, ikinci turda Konak Belediyespor’u 8-1, Adana İdmanyurdu’nu 6-0, yarı finalde Galatasaray’ı 5-0 mağlup finalde de Derince Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek şampiyona toplamında toplam 52 gol atarken sadece 1 gol yedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER