KURALAR ÇEKİLDİ TURNUVA BAŞLADI!..

KURALAR ÇEKİLDİ TURNUVA BAŞLADI!..

KURALAR ÇEKİLDİ TURNUVA BAŞLADI!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen, “Vedat Ünaler Özel Üç Bant Bilardo Turnuvası”nda grupların belirlenmesinin ardından karşılaşmalar oynanmaya başladı.

Bilardo Organizasyon komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu, müftü mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvada, oynanacak 3’erli grupların belirlendiğini söyledi.

Yurtoğlu, 33 sporcunun katıldığı turnuvanın puan sistemine göre devam edeceğini belirterek, şöyle dedi:

“Bilardoya büyük emekleri bulunan değerli büyüğümüz merhum Vedat Ünaler anısına,  düzenlenen turnuvada kuralarımızı çektik. Puan sistemi ile 30’ar sayı üzerinden oynanacak maçlarda, grupların birinci sırada bitiren sporcularımız ile, en iyi ısteka ortalamasına sahip 4 sporcumuz bir üst tura yükselecek.

Bu şekilde devam edece k turnuvamızın final karşılaşması ise 9 Ağustos’ta yapılacak. 40 sayı üzerinden oynanacak final maçı ardından ise dereceye giren sporculara, Üstün Bilardo Salonu sahibi Cüneyt solukçu tarafından temin edilen kupaları verilecek.

Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmesinden dolayı Sayın Solukçu’yu kutluyor, sporcularımıza başarılar diliyorum.

Salonda bulunan sporcular tarafından kuraların çekilmesi ile belirlenen gruplarda en ilginç ise sporculardan Mefhar Ecer’in kendi isnini çekmesi oldu.

Merhum Ünaler’in oğlu Güray Ünaler de katıldığı turnuvada karşılaşmalar, kura çekiminin ardıhndan başladı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER