LİGİN EN ERKEN GOLÜ KARTAL’DAN

LİGİN EN ERKEN GOLÜ KARTAL’DAN

LİGİN EN ERKEN GOLÜ KARTAL’DAN

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Ligde mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor rakibi Gülüç Belediyespor’u farklı mağlup etti.

Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan müsabakada ligin en erken golü atıldı.

Cumartesi günü oynanan müsabakada başlama vuruşunun hemen ardından atak yakalayan Zonguldak Ereğli Spor Emre Kartal’ın şık golü ile maçın henüz 21. saniyesinde 1-0 öne geçti. Böylece Zonguldak’ta yılın amatör liglerdeki en erken golü atılmış oldu.

Gol sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen Gülüç Belediyespor çabuk toparlandı ve oyun hakimiyetine ortak oldu. 29. dakikada Gülüç Belediyespor kazandığı köşe vuruşunda Adem Buber’in kafa golü ile eşitliği yakaladı. Eşitliğin ardından taktik değişikliğine giden Zonguldak Ereğli Spor 36.dakikada yine Emre Kartal’ın jeneriklik golü ile skoru 2-1 yaptı.

Öne geçmiş olmanın avantajını iyi kullanan Zonguldak Ereğli Spor oyun kontörlünü eline aldı. 40.dakikada ise Zonguldak Ereğli Spor’lu Emre Kartal kendisinin ve takımının 3.cü golünü Gülüç Belediyespor ağlarına gönderdi. Böylece karşılaşmada Emre Kartal hattrick yapmış oldu.

43.dakikada ise orta sahadan rakip kaleye yaptığı koşu ile topla buluşan Eren Erbay Gülüç Belediyespor filelerini havalandırarak skoru 4-1 yaptı. İlk yarı aynı skor ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise savunmaya dönen Zonguldak Ereğli Spor kalesinde gol görmeyip golde atamayınca karşılaşma ilk yarıda alının 4-1’lik skor ile sona erdi. Zonguldak Ereğli Spor gelecek hafta Kepez Çaylıoğluspor ile oynarken Gülüç Belediyespor ise Balıspor ile karşılaşacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2019, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER