MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI,YARIDA KALDI

MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI,YARIDA KALDI
gundemeregli.com-Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Kartepe Suadiye deplasmanında son dakikalarında 4-1 önde girdiği mücadele son dakikalarda çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.
İlk yarıda iki ve ikinci yarıda iki olmak üzere rakibi karşısında 4 gol bulan Zonguldak Kömürspor son dakikalarda kalesinde bir gol gördü.
Zonguldak Kömürspor son dakikalarını 4-1 önde girdiği mücadelede maçın son bölümünde tribünlerde çıkan olayların sahaya yansıması sonucu karşılaşmanın Hakemi Melis Özçiğdem tarafından karşılaşma tatil edildi. Karşılaşmanın sonucu ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Karşılaşmanın federasyon tarafından yapılacak toplantı sonucunda maçın o anki skoru olan 4-1’lik skorla Zonguldak Kömürspor lehine tescil edilmesi ya da 3-0 hükmen tescil edilmesi bekleniyor.
15. haftaya lider giren Zonguldak Kömürspor, Suadiye deplasmanında ki karşılaşmaya oldukça atak ve üstün bir oyunla başladı.
Karşılaşmanın başından itibaren oyunda üstünlüğü eline alan Zonguldak Kömürspor karşılaşmanın 23. dakikasında aradığı golü golcü oyuncu Eren’le buldu.
Eren’in golünün ardından ise Suadiye tribünleri ile Zonguldak Kömürspor yedek kulübesi arasında gerginlikler yaşandı. Yöneticilerinde dahil olduğu olaylar büyümeden önlendi.
İlk golün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan Zonguldak Kömürspor baskılı oyununun sonucunu 36. dakikada Emrah’ın ayağından bulduğu ikinci golle aldı.
Emrah’ın golü ile 2-0 öne geçen Zonguldak Kömürspor bu üstünlüğünü ilk yarının sonuna kadar sürdürdü ve ilk yarı 2-0 Zonguldak Kömürspor üstünlüğü ile sona erdi
Karşılaşmanın devre arasında olayların çıktığı mücadelenin ikinci yarısına da hızlı ve etkili başlayan Zonguldak Kömürspor oldu. Zonguldak Kömürspor 55. dakikada kaptan Suat’la bulduğu golle farkı üçe çıkardı.
Skorun 3-0 olmasının ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan lider Zonguldak Kömürspor adına 67. dakikada Eren dördüncü golünü atarak skoru 4-0 yaptı.
4-0’lık skorun ardından oyunu rölantiye alan Zonguldak Kömürspor bu arada kalesinde golü gördü. Suadiyespor’un golünün ardından saha bir anda karıştı.
Skorun 4-1 olmasının ardından sahada olaylar çıktı. Suadiye tribünlerinde çıkan olayların sahaya yansıması sonucu maçın Hakemi Melis Özçiğdem maçı tatil etti. Karşılaşma ile ilgili kararı futbol federasyonu verecek.
Maç sonrasında açıklamada bulunan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Hafta boyunca mutlak galibiyet amacı ile hazırlandığımız karşılaşmaya çok iyi başladık. Oyuncularım oyunun başından itibaren oyuna ağırlıklarını koydular. Zaten ortaya çıkan sonuçta bunu gösterdi. Ama bu statta olayların buraya gelmesi çok üzücü. Her şeyin güzel başladığı maçta olaylar üzüntü verici. Burası gerçekten çok güvensiz bir saha. Daha öncede burada çeşitli olaylar yaşanmış. Bu sıkıntıların yaşandığı bir statta güvenliğin alınmadan maçın bu şekilde oynanmasını da anlamıyorum. Maç oynanırken sık sık durdu. Sonunda da bunlar yaşandı. Oyuncularımızın bazıları taş gelmesi nedeniyle yaralandı. Yöneticilerimiz yaralandı. Güzel oyunumuzu konuşmak isterdim ama yaşananlar sonrası söyleyecekte pek bir şey bulamıyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER