''Malzeme desteğinde bulunacağız''

''Malzeme desteğinde bulunacağız''

''Malzeme desteğinde bulunacağız''

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, maske ve malzeme dağıtımı konusunda açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gönderilen 5 bin adet maskeyi Merkez İl ve İlçelerde ki 103 kulübün tamamına dağıtıldını söyledi. Demir ayrıca yeni sezonda da kulüplere malzeme desteğinde bulunacağının müjdesini verdi.

''103 kulübe eşit miktarda dağıtıldı''

Amatör Spor Kulüpleriş Federasyon Başkanı Kemal Demir, ''Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı ve TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmezin bizlere göndermiş olduğu 5 bin adet maskeyi geçtiğimiz aylarda teslim almıştık. Maskelerimiz Merkez İl ve İlçelerde ki 103 kulübe eşit miktarda dağıtıldı. Maske dağıtım işlemi sona erdi. İnşallah o maskeler onların ihtiyaçlarını karşılaşayacak. Keşke imkanımız daha fazla olsa da daha çok maske gönderebilsek. Bizler onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kulüplerde bu durumdan çok memnun oldu''dedi.

''Malzeme desteğinde bulunacağız''

Yeni sezonda malzeme dağıtımı yapacaklarını ifade eden Başkan Demir, ''Her yıl olduğu gibi bu yılda kulüplerimiz için malzeme desteği yapacağız. Onlarla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah yeni sezonda da kulüplerimiz malzeme sıkıntısı çekmeyecek. Bizler onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Ben ve ekibim Zonguldak amatörünü en iyi yerlere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz''diye konuştu.

''Hiç bir kulüpten korona belirtisi duymadık''
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, ''Korona virüs nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Önceliğimiz sağlık. Şuana kadar hiç bir kulübümüzde korona belirtisi duymadık. İnşallah böyle devam eder. Onlarda bizde futbolu çok özledik. Ama sabretmek zorundayız. Sağlığımız için maske takıp temizliğimize özen göstermeliyiz. İnşallah amatör futbol camiası kurallara uyar ve bu korona virüsten yara almadan kurtuluruz''şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER