Minik tenisçi, 40 yaşındaki rakibine kafa tuttu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Zonguldak´ta düzenlenen 2. Lig Masa Tenisi Sezon Finali müsabakalarında Mardin´den katılan 10 yaşındaki Senem Salavran, ilgi odağıydı. 40 yaşındaki rakibi Emel Gönüllü´ye 3-0 mağlup olan minik tenisçinin mücadelesi takdir topladı.

Minik tenisçi, 40 yaşındaki rakibine kafa tuttu
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Zonguldakta düzenlenen 2. Lig Sezon Finali müsabakalarında Mardinden katılan 10 yaşındaki Senem Salavran, ilgi odağıydı. 40 yaşındaki rakibi Emel Gönüllüye 3-0 mağlup olan minik tenisçinin mücadelesi takdir topladı.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Zonguldakta gerçekleştirilen 2. Lig Masa Tenisi Sezon Finali müsabakaları sürüyor. 1-3 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalarda, Türkiyenin çeşitli illerinden finale katılmaya hak kazanan takımların kıyasıya mücadelesi sürdü. Yarışmaya Mardinden katılan 10 yaşındaki Senem Salavrana ise salondaki sporcular büyük ilgi gösterdi. Abla ve ağabeylerinin arasında raketiyle boy gösteren 4. sınıf öğrencisi, hakemlerin ve federasyon heyetinin de ilgi odağı oldu. 
Mardindeki Abdülkadir Tutaşı İlköğretim Okulunda öğrenim gören Senem Salavran, müsabakalarda Pendikspordan Emel Gönüllü ile karşılaştı. Kıyasıya süren karşılaşmayı 40 yaşındaki Emel Gönüllü kazandı. 3-0 biten müsabaka sonrasında Gönüllü, Salavranı tebrik etti.

GÖNÜLLÜ: RAKİP BÖYLE OLUNCA ZORLANDIM

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pendikspor oyuncusu Emel Gönüllü, Aslında böyle rakiplerle oynamak çok zor. Zaten herkes rakibi tutuyor. Fiziği küçük olduğu için konsantre konusunda zor anlar yaşadım. Ama bir yandan da ciddi olmamız gerekiyor. Böyle müsabakaları kazanmamız gerekiyor. Rakip de zaten kaybedeceği bir şeyi olmayacağı için daha hırslı oynuyor. Hakem bile taraf olduğunu söyledi. Ben de Senemden yana taraftım. Biz zaten bir üst lige çıkmak için oynuyoruz diye konuştu.
Gönüllü, maçlarda büyük tecrübeler kazanıldığını söyleyerek, Bu tür tecrübeleri antrenmanlarla kazanamazsınız. Biz de Senem gibi küçük yaşlardan bu yana oynuyoruz dedi.

ELEKTRİKLER KESİLSE DE PES ETMEDİ

Müsabakaların sürdüğü sırada enerji hattında meydana gelen teknik arıza sebebiyle kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Salondaki diğer müsabakalarda mola verildi. Senem ve rakibi Emel Gönüllünün karşılaştığı müsabakanın hakemi de mola verdi. Molaya rağmen pes etmeyen Senem, molada bile antrenman yaptı. Bir yıldır masa tenisi ile ilgilendiğini söyleyen Senem Salavran ise, Bir yıldır oynuyorum. Çok güzel bir duygu. Tecrübe de kapıyorum. Eğleniyorum şeklinde konuştu.
2015-2016 sezon finalleri müsabakaların ardından ödül töreni ile sona erecek.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER