MİNİKLER DENİZLİ´YE GİTTİ

Kdz. Ereğli Belediye Spor Minik Kız ve Erkek Basketbol Takımı, 12.Minikler Şenliğine katılmak üzere Denizli’ye gitti. Kafilenin Denizli’ye hareketinden önce konuşan Ereğli Belediye Spor 2.Başkanı Ayhan Atay, “ Takımlarımızın bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.”dedi.

MİNİKLER DENİZLİ´YE GİTTİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Spor Minik Kız ve Erkek BasketbolTakımı Türkiye Basketbol Federasyonunca düzenlenen 12.Minikler Şenliğinekatılmak üzere Denizli’ye gitti.

Kafilenin Denizli’ye hareketinden önce teknik heyet veoyuncular ile tesislerde bir araya gelen Ereğli Spor 2. Başkanı Ayhan Atay veFutbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan oyuncularla bir süre sohbet etti.

Atay burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’ta elde edilenbaşarının ardından Denizli’den de iyi bir sonuçla dönüleceğine inandığınısöyledi. Atay, “ Her iki takımımızın da sahada bizi en iyi şekilde temsiledeceğine inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Denizli’deki şenliğe 48 Erkek,20 Kız takımı katılacak.Ereğli Spor Minik Erkek takımı 4’erli 12 grup, kız takımı ise 5’erli 4 gruptanbirinde mücadele edecek. Kuralar bugün (Salı) günü saat 18.00’de çekilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 07:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER