Orman: Stadı bir an evvel bitirmek istiyoruz

Kdz. Ereğli ´de faaliyet gösteren Beşiktaşlılar Derneği tarafından hazırlanan etkinliklere katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Üniversitesi’nin kurulduğunu açıkladı.

Orman: Stadı bir an evvel bitirmek istiyoruz
Kdz. Ereğli ´de faaliyet gösteren Beşiktaşlılar Derneği tarafından hazırlanan etkinliklere katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Üniversitesi’nin kurulduğunu açıkladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere katılmak için Ereğli ilçesine geldi. Coşkulu taraftarlar tarafından karşılanan başkan Orman, yoğun ilgi gördü. Kahvaltı etkinliği öncesi taraftarlarla fotoğraf çektiren Orman, salonda 5 yaşındaki Arda Yiğit Önder isimli minik taraftarın tezahüratını dinleyip alkışladı.
Burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Orman, Beşiktaş Üniversitesi’nin kurulduğunu açıkladı. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı Ereğli’deki Beşiktaş taraftarlarına teşekkür eden Orman, Bugün Karadeniz Ereğli’deyiz. Bahadır arkadaşımızın yaptığı organizasyona katılıyoruz. Buradan Ankara’ya döneceğiz. Ankara’da Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin gecesi var. Oradan İstanbul´a, sabahta maraton, böyle geçiyor günlerimiz” dedi.

STADI BİR AN EVVEL BİTİRMEK İSTİYORUZ

Vodafone Arena Stadı’nın çatısının kaldırılması sonrası büyük heyecan oluştuğunu belirten Orman, sözlerine şöyle devam etti: 
Yavaş yavaş sona geliyoruz. En çok emek sarf eden birisi olarak bende sabırsızlık var. Birazcık bıkkınlıkta başladı. Bir an evvel bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın mutlu olması bizim o harcadığımız emeklerin hepsini ortadan kaldırıyor. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim. Şu kupayı da orada alalım istiyoruz.”

İNŞALLAH BU BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDER

Geçtiğimiz günlerde Serdar Bilgili önderliğine eski başkanlarla yapılan toplantıyı da değerlendiren Orman, bu birlikteliğin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi. Beşiktaş´ın büyük bir camia olduğunu vurgulayan Orman, Bakmayın bazen dışarıdan dedikodular yapılır. Benim camia başkanı olarak görevim herkesi kucaklamak, herkese aynı mesafedeyim. O günde Sayın Serdar başkanımız bir yemek verdi. Çok güzel bir ortam vardı. Eski yöneticilerimizi gördük, sohbet ettik. Her şey yolundaydı. İnşallah bu birlik beraberliğimiz devam eder diye konuştu.

BEŞİKTAŞ´TA TRANSFER ÇALIŞMASI HEP DEVAM EDER

Beşiktaş’ın ara dönemde transfer yapılıp yapılmayacağına yönelik soruya Beşiktaş Başkanı Orman, Beşiktaş’ta transfer çalışması hep devam eder. Biz ara transfer yada sezon sonu hep devam ederek çalışıyoruz. Devamlı maç izliyoruz. Scout ekibimiz yoğun mücadele içerisinde diye cevap verdi.

İLKLERİ YAPTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Beşiktaş Üniversitesi’nin resmi olarak kurulduğunu belirten Orman, yer konusu çözmeye çalıştıklarını ifade etti. İnşaat faaliyetlerine başlayacaklarını söyleyen Orman, Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürsek, desteğine ihtiyacımız olacak. Beşiktaş hep ilklerin kulübü. Biz hep ilkleri yapıyoruz. İşimiz bu, onun içinde mutluyuz ifadelerini kullandı. 
Başkan Orman açıklamalarının ardından Ereğli’deki taraftarlarla birlikte kahvaltı yaptı.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER