Öztürk, kampta takıma katıldı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor tecrübeli oyuncu Mustafa Öztürk ile anlaştı.

Öztürk, kampta takıma katıldı

Zonguldak Kömürspor,  transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna Mustafa Öztürk’ü kattı.

Zonguldak Kömürspor, Mehmet Öztonga’nın ardından Mustafa Öztürk’ün de işini bitirdi. Bir süredir temasta olduğu 31 yaşındaki kanat oyuncusu  ile her konuda anlaşan Kırmızı-lacivertli takım,  tecrübeli oyuncu Mustafa Öztürk’ü kadrosuna kattı. Yeni Orduspor ile bağlarını koparan Öztürk,  Zonguldak Kömürspor’un Antalya kampına katıldı.
Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmaları kapsamında, bir süredir temasta olduğu Mustafa Öztürk’ün işini bitirdi.  Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşan kırmızı-lacivertli takım, yeni transferini Antalya kamp kadrosuna dahil etti.

İkinci yarıda yeni bir sayfa açarak mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadroda ayrılan isimlerin yanı sıra  İlk yarı boyunca eksikliği hissedilen bölgelere takviye yapacak kırmızı-lacivertli takım, ilk olarak defansın solundaki krizi çözdü. O bölgede oynayan Şevket Güngör ve Ercan Coşkun’un takımdan ayrılmasının ardından, Mehmet Öztonga’yı sol beke monte eden kırmızı-lacivertli takım, bu kez Onur Eriş’in alternatifini buldu. Uzun yıllar kırmızı-lacivertli formayı giyen Onur Eriş’in Samsunspor’a transfer olmasıyla  sol kanada takviye için kolları sıvayan Zonguldak KÖmürspor, aradığı ismi buldu.  Sezon başında transfer olduğu Yeni Orduspor ile bağlarını koparan Mustafa Öztürk ile yapılan görüşmelerde futbolcu ile anlaşan kırmızı-lacivertli takım, 19 yıllık futbol geçmişi bulunan tecrübeli isimi kamp kadrosuna kattı.

ÖZTÜRK KAMPA KATILDI

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi Mustafa Öztürk,  kırmızı-lacivertli takımın Antalya kampına katıldı. Kamp yapılan otelde yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Mustafa Öztürk, Zonguldak Kömürspor ile idmana çıktı.

Gençlerbirliği patentli olan Mustafa Öztürk, kariyerine 12,5 yıldır profesyonel olarak devam ediyor. 2006 yılında Keçiörengücü’ne transfer olarak profesyonel  kariyerine adım atan Öztürk, bu süreçte önemli kulüplerin formasını giydi. Osmanlıspor, Bugsaşspor, Gebzespor, Bandırmaspor, Gümüşhanespor, Amedspor, Erzurumspor ve Ankaragücü’nde oynadı.  31 yaşındaki futbolcu,  2016-2017 sezonunda formasını giydiği MKE Ankaragücü’nde 2’nci Lig  şampiyonluğu yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER