Pascal Nouma´lı açılışta izdiham yaşandı

Pascal Nouma´lı açılışta izdiham yaşandı

Pascal Nouma´lı açılışta izdiham yaşandı

Kdz. Ereğlide  bir spor giyim mağazası açılışında, izdiham yaşandı. Açılış için ilçeye gelen eski futbolcu Pascal Nouma’dan imza almak isteyen hayranları,  adeta birbirlerini ezdi.Özdemir Park’a, yeni bir marka mağazanın açılacağı bildirisi günler öncesinden yapılmış, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski sporcusu Pascal Nouma ve ‘Survıvor Merve’ lakaplı Merve Aydın’ın açılışa katılacağı duyurulmuştu.Erdemir Caddesi’nde bulunan Özdemir Park’a ait iki giriş kapısı, Nouma ve Aydın hayranları ile doldu. Açılışını yapacağı Mağazanın girişlerinde de, yaşları 5 ile 25 arasında değişen yaklaşık 300 kişi beklemeye başladı.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR, KORKUYU YAŞADI!

15.00’da açılacağı duyurulan mağazada, sıcaktan bunalan çoğu çocuk, itişmelerinde etkisiyle fenalık geçirdi. Kimi aldıkları darbeler kimisi ise nefes alamamaları nedeniyle ağladı.Açılış saatinde ilçede olan Nouma’nın aşırı kalabalıktan dolayı mağazaya gelmeyeceğini bildirmesi üzerine, kalabalık içinden geçiş noktaları yaratılmaya çalışıldı.

YÜRÜYEN MERDİVENE TERSTEN BİNİNCE!

Uzun süre bekleyenlerden bazıları, beklemekten vazgeçerek AVM dışına çıkmak istese de bu mümkün olmadı. Bir baba, çocukları ile birlikte aşağı yönüne ilerleyen yürüyen merdivene binerek yukarı çıkmak istedi. Bunu başaramayan baba, bir süre güvenlik görevlileri ile tartıştı. Bu durum, gülüşmelere neden oldu.

45 DAKİKA GEÇ GELDİ, KEPENKLER YUMRUKLANDI!

Uzun bekleyişin ardından mağazaya giren Nouma ve Aydın’a dokunmak isteyen hayranları, ikiliye sevgi gösterisinde bulundu. Bekleyen yüzlerce kişi mağazaya bir anda girmek isteyince, yaşanan izdiham bir kat daha arttı. Mağaza çalışanları, çareyi mağaza ait iki adet kepengi kapatmakta buldu. Mağaza dışındakiler, uzun süre kepenkleri yumrukladı.

PASCAL’IN ŞAŞKINLIĞI HAREKETLERİNE YANSIDI

Kendileri için ayrılan alana geçen iki ünlü, uzatılan kartları imzalamaya başladı. Bir türlü dinmeyen izdiham hali, bu sırada da sürdü. Şaşırdığı bakışlarına yansıyan Nouma, etrafına bakınarak olan biteni anlamaya çalıştı.
İmzalara sahip olanların tahliye edilmesi için kepenklerden biri açıldı. İzdiham uzun süre yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER