'Play-Off'u sonuna kadar zorladık'

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Spor Toto 2. Lig'in sona ermesinin ardından gazetecilere konuştu. Süleyman Caner, Play-Off'u sonuna kadar zorladıklarını ifade etti.

'Play-Off'u sonuna kadar zorladık'

İlk hedefin 10 yıldan sonra Spor Toto 2. Lig olduğunu ifade eden Başkan Süleyman Caner, Play-Offu zorlamalarına rağmen TFF 1. Lige çıkamadıklarını söyledi. Hiçbir destek olmamasına rağmen Play-Offu zorladıklarını anlatan Başkan Caner, Öncelikle hedefimiz 10 seneden sonra çıktığımız ikinci ligde tutunmaktı. Daha sonra da üst sıraları zorlamaktı. İlk hedefimizi gerçekleştirdikten sonra elimize bir fırsat geldi. Play Offu zorlama fırsatı. Onu da zorladık. Ama her şey istediğimiz gibi olmadı. Birkaç maçta aldığımız sonuçların iyi olmaması nedeniyle Play-Off şansımızı yitirdik. Tabi ki ekonomik durum nedeniyle memleketin durumu olsun, ilimizde ki durumda aşikar. Maddi desteğin daha önce ki senelere göre, az olması nedeniyle bir sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıya rağmen ligi yukarılara doğru zorlamasını bildik. Elimizde ki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştık. Bu sezon böyle oldu. Önümüzde yasal olağan kongre var. Olağan bir kongre süreci olacak. Vakti gelmiştir bakacağız. Ama ondan önce Zonguldakspora fayda verebilecek, elinde ki imkanı Zonguldakspora değerlendirebilecek, yönetim kurumuna girme isteklisi olan arkadaşlarımızı bulacağız. Onları da güzel bir liste yaparak, güzel bir ekip kurarsak, o ekiple de iyi bir transfer çalışması olursa, istediğimiz yerlere geliriz.

“İLK MAÇIMIZA DA KENDİ SAHAMIZDA ÇIKACAĞIZ”

Kapalı tribün inşaatının yeni sezona yetişeceğini söyleyen Başkan Caner, Taraftarımız her zaman teşekkür ediyorum. Taraftar takımını hiç bir zaman yalnız bırakmadı. İnşallah bu sezon kendi sahamızda yetişecek. İlk maçımıza da kendi sahamızda çıkacağız Tesis konusunda Valimiz Ali Kaban talimatları verdi. Çalışmalar yapılıyor. İnşallah çalışmalar neticelenecek. İnşallah tesise de kavuşuruz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER