ŞAMPİYONA YAKIŞAN BİR MAÇ OLDU

ŞAMPİYONA YAKIŞAN BİR MAÇ OLDU

ŞAMPİYONA YAKIŞAN BİR MAÇ OLDU

Karadeniz Ereğli U-19 Ligi son hafta karşılaşmaları oynandı.

Ligin son maçlarında Karadenizspor kendi evinde Alaplı Belediyespor’u ağırlaması gerekirken Alaplı Belediyespor’un maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine Karadenizspor karşılaşmayı hükmen 3-0 kazanmış oldu.

Ligin diğer maçında ise şampiyonluğunu garantileyen Zonguldak Ereğlispor Beyçayırı Sahasında Kepez Çaylıoğluspor’u ağırladı.

Karşılaşmaya yedek ağırlıklı çıkan Zonguldak Ereğlispor, maçtan 5-1 galip ayrıldı. Dostça geçen ve sarı kartın dahi çıkmadığı karşılaşmayı tecrübeli hakemlerden Serkan Köse yönetirken yardımcılıklarını ise Yağız Uzun ve Aykut Ekmekçi yaptı. İlk yarıyı Zonguldak Ereğlispor Adem Mert Özdemir ve Ertuğrul Göktaş’ın golleri ile 2-0 önde kapattı. 

İkinci yarıda ise oyun kontrolünü elinden bırakmayan Zonguldak Ereğlispor Emre Kartal, Mert Er ve yeniden Adem Mert Özdemir’in golleri ile farka gitti ve skoru 5-1 yaptı. Kepez Çaylıoğluspor’un tek golü ise Zonguldak Ereğlispor’un eski oyuncusu Durmuş Altuğ’dan geldi.

Alınan bu sonuçların ardından Zonguldak Ereğlispor 22 puan ile ligi lider bitirerek, 34 gol atarak, ligi namağlup tamamladı. Sadece 1 beraberliği olan Zonguldak Ereğlispor Zonguldak’ta düzenlenecek olan Play Of müsabakaları kurasında şampiyon takımların bulunduğu kürede yer alacak. Ligi 2.sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor ise diğer 2.cilerin bulunduğu kürede yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER