Şampiyonaya galibiyetle başladı

Karadeniz Ereğli’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı ve 8 takımın mücadele ettiği Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası başladı.

Şampiyonaya galibiyetle başladı


Karadeniz Ereğli’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı ve 8 takımın mücadele ettiği Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası başladı.

Erdemir kapalı spor salonunda gerçekleştirilen karşılaşmalar öncesi konuşan Türkiye Bedensel Federasyonu Oturarak Voleyboldan sorumlu As Başkanı Soner Yasak, Ereğli Belediyesi tarafından yapılan örnek çalışmanın diğer belediyelere de hızlı bir şekilde yayılmasını temenni ederek şunları söyledi; ‘’Bundan sonra inşallah Ereğli Belediyemizin yapmış olduğu bu tür örnek çalışmaları diğer belediyelerimize hız bir şekilde yayılması temennisinde bulunmak istiyorum. Spor’un engel tanımadığını, voleybol aşkının engel tanımadığını bizlere gösteren tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum, Dolayısıyla engellilerimizin 11-13 Mayıs Türkiye Engelliler Haftası değil, 3 Aralık Engelliler Günün de değil, 365 gün yanında yer almak lazım. Sadece o fotoğraf karesinin içerisinde yer almak değil, gerçekten yüreğini sevgisini ortaya koyan yöneticilere ihtiyacımız var. Bu nedenle sayın belediye başkanımızın teşekkürü ve alkışı çok fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.’’dedi.

TEMSİLCİMİZ GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye şampiyonasında günün ilk maçı, Konya-Samsun arasında oynandı. Erdemir Kapalı Spor Salonumdaki maçı Samsun 3-0 kazanırken, diğer karşılaşma ise temsilcimiz Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı ile Antalya Oturarak Voleybol Takımı arasında oynandı. Tüm setleri farklı skorla kazanmayı başaran temsilcimiz Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı maçı 3-0 kazandı.

ŞAMPİYONA PAZAR GÜNÜ SONA ERECEK

Şampiyonada Cumartesi günü 09.30 itibariyle başlayacak olan toplam 6 maç art arda oynanacak. Cumartesi günü Ereğli Belediye Spor’un Muş ile oynayacağı karşılaşma saat 10.45’te başlayacak. Şampiyona Pazar günü yapılacak olan yarı final ve final maçı ile sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER