ŞAMPİYONDAN VALİ KABAN´ A ZİYARET

Zonguldak Kömürspor, 3. Lige yükselmesinin ardından Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

ŞAMPİYONDAN VALİ KABAN´ A ZİYARET
gundemeregli.com-
Ziyarete, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve yönetimi, Zonguldak Kömürspor teknik heyeti ve futbolcular katıldı. Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, “Bize destek verdiniz, güvendiniz. Güvenmek çok önemli. Biz de bu güvene layık olmak istedik. Teknik heyetimizden, futbolcularımızdan ve yönetim kurulu arkadaşlarımızdan Allah razı olsun, ellerinden geleni yaptılar. Çıktığımız son maçı da yüzümüzün akıyla kazandık geldik. Zaten kazanamasaydık gelme demiştiniz, gelmeyecektim. Allah nasip etti geldik, bizi buraya kabul ettiniz çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Valisi Ali Kaban, “Zonguldakspor’umuzun Başkanı avukat arkadaşımız Süleyman Bey’e hakikaten ´gelme´ demiştim bana, ama o da bir teşvikti. Tebrik ediyorum. Ne verildiyse fazlasıyla karşılığını sizler de verdiniz. Tabi burada bir şehrin, bir vilayetin gururu olmak var. Siz bunu tercih ettiniz. Bunun için de büyük bir çaba, büyük bir gayret içerisinde oldunuz. Bunu baştan itibaren hep gördüm. Şimdi de tabi zafere ulaşmanın bir rahatlığını görüyorum yüzünüzde. Tabi bu rahatlığı hak ettiniz. Elbette bir süre dinleneceksiniz ama anladığım kadarıyla süreç yeniden başlayacak, yeniden bir koşturmaca, yeniden bir başarı gayreti olacak. Burada öğrendiğimiz nedir diye düşündüğüm zaman, hakikaten fedakarlık yaptığınızda kendinizi aşmış oluyorsunuz. Fedakarlık insanın kendisini aşmasının diğer adı. Bu manada da bu fedakarlığı başkanımdan teknik heyetinden bütün top toplayıcısına kadar, bütün sporcusuyla Zonguldakspor takımı komple hak etmiş bulunuyor. Bundan dolayı da ben sizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki başarılarınızın da devamını diliyorum. Biz elimizden gelen her türlü maddi desteği de sadece manevi bir destek olarak değil, maddi destek olarak da sağolsun o bizi kırmayan insanlara da buradan teşekkür etmek istiyorum. Hiç desteklerini esirgemediler başta Eren Enerji olmak üzere. Bu gayretler buraya getirdi. Bundan sonrasında inşallah getirecektir diye düşünüyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi ise, “Güven verdiniz. Biz arkamızda, yanımızda her yerde hissettik. O bize sezon boyunca güven verdi. Biz de sizin sayenizde verdiğiniz desteklerle bu takımı buraya kadar getirdik. Biz sizin daha büyük şehirlere gitmenizi istiyoruz, daha iyi görevlere gitmenizi istiyoruz. Ama burada kaldığınız sürece Zonguldakspor’a biz Zonguldaklıdan daha fazla destek oldunuz. Bunun için size çok teşekkür ederim. Tabi şampiyonluklar geliyor, geçiyor ama yapılanlar asla unutulmuyor. Bizde asla sizi asla unutmayacağız. Onun için verdiğiniz her destek için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve yönetim ile Zonguldak Kömürspor’un Antrenörü Cahit Terzi tarafından katkılarından dolayı Zonguldak Valisi Ali Kaban’a plaket verildi. Daha sonra Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular aldıkları kupa ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER