ŞAMPİYORLARI EREĞLİ HALKI ADINA KUTLUYORUM

ŞAMPİYORLARI EREĞLİ HALKI ADINA KUTLUYORUM

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Belediyespor U 15 Önce Zonguldak ardından Kastamonu’da yapılan grup müsabakalarında şampiyon olan futbolcular ve teknik heyet Başkan Posbıyık’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Kdz.Ereğli Belediyespor U 15 Futbol takımı Zonguldak’ta 12 takım arasında il şampiyonu oldu. Ardından Kastamonu’da yapılan U 15 birinci kademe maçlarında altı takım arasında şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Şampiyon futbolcular Antrenörleri Muhsin Aydın ve İsmail Kaya nezaretinde Başkan Posbıyık’ı ziyaret ederek kupayla başarılarını paylaştılar.

ŞAMPİYORLARI EREĞLİ HALKI ADINA KUTLUYORUM

Başkan Posbıyık, Türkiye’de en iyi 20 takım arasına girme başarısı gösteren Futbolcuları kutlayarak şunları söyledi: Sizleri Ereğli halkı adına kutluyorum. Çok güzel bir tablo. Başarılarınızın devamını diliyorum. Beni gururlandırdınız. Futbolun yanısıra, voleybol, basketbol, boks, motor yarışçısı yakında güreşçileri de bünyemize katacağız. Yaklaşık 500’e yakın lisanslı sporcumuz var. Bir taraftan derslerimizi bir taraftan sportif çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefli olmak çok önemli. Spor insanların özgüveni ve sosyalitesi açısından da çok önemli. Sizleri antrenörlerinizi size destek veren ailelerinizi bir kez daha yürekten kutluyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER