SARAY VE BALISPOR'UN GİDECEKLERİ İLLER BELLİ OLDU...

SARAY VE BALISPOR'UN GİDECEKLERİ İLLER BELLİ OLDU...

SARAY VE BALISPOR'UN GİDECEKLERİ İLLER BELLİ OLDU...

U-16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında ilimizi temsil edecek Sarayspor ve Balıspor’un mücadele edeceği iller belli oldu. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda çekilen kuralar sonucunda Sarayspor müsabakalara Bolu’da, Balıspor ise Bartın’da çıkacak.

U-16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları kura çekimine Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Sarayspor antrenörü Turan Atıntaş ve Balıspor antrenörü Fetih Çelikkol katıldı. Yapılan eşleşme sonucunda Sarayspor Bolu ve Balıspor ise Bartın ile eşleşti. Bolu’da oynanacak müsabakalarda Sarayspor’un dışında Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Eskişehir, Düzce takımları mücadele edecekler. Bartın’da ise Çorum, Karabük, Bolu temsilcileri yer alacaklar. Karşılaşmalar 12-15 Haziran tarihleri arasında başlayacak.

Kura çekimleri sırasında konuşan Zonguldak Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, “Sarayspor ve Balıspor başarılar diliyoruz. İnşallah iki takımımızda ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Sarayspor Bolu ve Balıspor ise Bartın ili eşleşti. İkisi de şampiyona da tur arayacak. Bizler iki takımımızın da her zaman yanındayız. İnşallah iki takımımızda gruplarda iyi sonuçlar alarak ilimize dönecekler.” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER