Sarıhan´a Hayırlı olsun ziyareti

Sarıhan´a Hayırlı olsun ziyareti

Sarıhan´a Hayırlı olsun ziyareti
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kepez Çaylıoğluspor Kulübü, Armutlucumalılar Derneği, İşçi emeklileri Derneği ve bazı mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 15 kişilik heyet Zonguldak İl Milli eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Sarıhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye İşçi emeklileri Derneği Kdz. Ereğli Şubesi 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, Armutlucumalılar Derneği 2. Başkanı Fikret Kızmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir ve Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan Zonguldak İl milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Hasan Sarıhan’ı ziyaret etti.
Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman, Ereğli ilçesinden ilk kez Zonguldak bürokrasisine bir kişinin atandığını belirterek “Sayın Hasan Sarıhan’ın Ereğli ilçemizden Zonguldak İl milli eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanması bizleri çok mutlu etti. Kendisine bu gün hem hayırlı olsun hem de destek olmak için geldik. Hasan hocamız Ereğli’de görev yaptığı okullar. Öğretmenevi ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nde çok başarılı işler yaptı. Ereğli’nin eğitimle alakalı diğer ilçelere oranla eksikleri çok fazla. Gerek bu eksiklerin giderilmesi ve gerekse Zonguldak genelindeki tüm ilçelere faydalı işler yapacağına inanıyoruz. Hasan hocamıza görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin Ereğli halkı olarak yanındayız” dedi.
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan’da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Ereğli’den kalkıp Zonguldak’a kadar gelerek kendisini ziyaret eden kulüp ve dernek yöneticileri ile muhtarlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER