“ŞEHRİMİZE GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ”

AFACAN, “ŞEHRİMİZE GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ”

“ŞEHRİMİZE GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Yeni Çorumspor A.Ş. karşılaşması ile ilgili değerlendirmede bulundu.
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta deplasmanda Yeni Çorumspor A.Ş.’ye konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sancaktepe FK’ya 2-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, play-off iddiasını sürdürebilmek için Yeni Çorumspor A.Ş maçından 3 puanla ayrılabilmek için elinden geleni yapacak. Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Serkan Afacan kritik Yeni Çorumspor A.Ş. maçı öncesinde değerlendirmede bulundu. Afacan, play-off için Yeni Çorumspor A.Ş. ve Hacettepespor müsabakasının önemine dikkat çekti. 
Teknik Direktör Serkan Afacan, Türkiye'nin en kötü sahasında oynadıklarını söyleyerek, ''Geçen hafta Sancaktepe maçı istediğimiz bir sonuç. Daha önce de söyledim. Türkiye'nin en kötü sahasında oynuyoruz. Sporcu sakatlığına müsade edecek bir saha. En kısa sürede yetkilileri göreve davet ediyorum. Zonguldak Kömürspor camiaya yakışır bir sahaya kavuşturması gerekir.”dedi.

Yeni Çorumspor A.Ş. karşılaşması ile ilgili konuşan Afacan, “Çorumspor 8 hafta da 6 mağlubiyet 2 galibiyet almışlar. Çıkış arıyorlar. Kazanmak isteyeceklerdir. Biz bu maçı kazanarak şehrimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Play-off yolunda hiç bir şey bitmiş değil. 3 puan var. Önce Çorum'u ardından Hacettepespor'u yenersek bu yarışın içerisinde oluruz. Bunu yapacak güçteyiz. İnşallah taraftarımızın desteği ile bu işin üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER