ŞENLİK SONA ERDİ

Karadeniz Ereğli Belediyespor Minik Kız ve Minik Erkek Basketbol Takımları, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Türkiye Minikler Şenliğine katıldı. 5 günde 7 maç yapan Minik Kız ve Erkek Takımları turnuvayı 4’er galibiyet ve 3’er mağlubiyet ile tamamladı. Erkek Takımı adına yetenek yarışmasına katılan Semih Çınar ise 23.04’lük derecesiyle parkuru 2. bitirerek, gümüş madalyanın sahibi oldu.

ŞENLİK SONA ERDİ
gundemeregli.com- 25-29 Haziran 2014 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenenMinikler Şenliği’ne kızlarda 20 erkeklerde ise 48 takım katıldı.5 günde 7 maçyapan Minik Kız Takımı ilk grubu 3 galibiyet 1 mağlubiyet, ikinci grubu ise, 1galibiyet 2 mağlubiyetle tamamladı.

Minik Erkek Takımı ise ilk tur grup maçlarında 2 galibiyet 1mağlubiyet, ikinci tur grup maçlarında ise 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı.

Erkek Takımı adına yetenek yarışmasına katılan Semih Çınar ise23:04’lük derecesiyle parkuru 2. bitirerek, gümüş madalyanın sahibi oldu.

BAHADIR: FAYDALI BİR TURNUVA OLDU
Minik Kız Takımı Antrenörü Barış Bahadır yaptığı açıklamada,“Gelecek yıl Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan bu takımımızın en önemlieksiği maç yapmaktı. Minikler şenliğinde beş günde 7 maç yapmamız bize oldukçatecrübe kazandırdı. Eksiklerimizi görmemizi sağladı.

Oldukça faydalı olduğunu düşündüğüm miniklerşenliğinde çocuklarımız  hem Pamukkale´yi gezerek unutulmaz hatıralarelde ederken maçlar sayesinde basketbollarına olumlu artılar kattılar. Buorganizasyona katılmamızı sağlayan önce Başkanımıza ve ardından tüm yönetimkurulumuza  teşekkür ederim.” dedi
Takım kaptanı Semanur Pulat ise “Minikler Şenliği’nde kazanmayı, kaybetmeyi,paylaşmayı  ve yeni arkadaşlıklar kurmayı öğrenirken, bir yandan dakıyasıya maçlarla hatalarımızı görmeye çalıştık. Aynı zamanda arkadaşlarımlahayatımızda ilk kez Pamukkale´yi görme şansımız oldu. Her şey çok güzeldi.”Şeklinde konuştu.
 
Kız Takımı Maç sonuçları:

Karadeniz Ereğli Belediyespor: 39 – Ünye Gençler Birliği: 9
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 43 – Denizli Gençlik Hizmetleri: 35
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 32 – Konya Selçuklu: 35
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 49 – Denizli Yapı Denetim: 20
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 10 – Çankaya Üniveristesi: 11
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 25 – Ayvacık Ümmühan Hatun: 35
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 29 - Bursa Biz Olalım: 22

 GöKALP: TECRÜBEKAZANDIK

Minik Erkek Takımı Antrenörü Burhan Gökalp “5 günde 7 maçyaparak hem yoğun programa alıştık hem de kaliteli maçlar yapma imkânı bulduk.Çocuklarımız bu turnuvada hem maç tecrübelerini arttırdılar hem de Ülkemizindört bir yanından gelen çocuklarla kaynaşma imkanı buldular. Ayrıca oyuncumuzSemih’in yetenek yarışmasında 2. Olması bizim için büyük bir mutluluk oldu.Organizasyona katılmamızda büyük destekleri olan Başkanımız Sayın Hüseyin Uysalve 2. Başkanımız Ayhan Atay başta olmak üzere tüm yönetim kurulumuza teşekkürederim.” dedi.

Takım Kaptanı Umut Yasin Keleş ise “Çoğumuz ailelerimizden ilk defa ayrı kaldıkama ailelerimizin yokluğunu takım arkadaşlarımızla kapattık. Hem maç tecrübesihem de takım içerisindeki arkadaşlığı geliştirmemiz için çok yararlı birturnuva oldu.” İfadelerini kullandı.

Erkek Takımı Maç sonuçları:

Karadeniz Ereğli Belediyespor: 37 – Konya Alınteri: 33
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 53 – Eskişehir Anadolu Üniversitesi: 14
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 22 – Marmaris Belediyesi: 44
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 29 – Denizli İdmanyurdu: 25
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 34 – Başkent Karşıyaka: 43
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 24 – ABC Koleji: 40
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 20 – Kayseri Basketbol: 0

 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER