Statlarının aynı yerde yapılması için imza topluyorlar

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor taraftarı, yıkılacak olan stadyumlarının yerine yenisinin yapılması için imza kampanyası başlattı.

Statlarının aynı yerde yapılması için imza topluyorlar

 

Önümüzdekisezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor taraftarı,yıkılacak olan stadyumlarının yerine yenisinin yapılması için imza kampanyasıbaşlattı. 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen komisyontoplantısında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapordatribünlerin çökme tehlikesi oluşturduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilenKaraelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun yeniden aynı yere yapılması içintaraftarlar kolları sıvadı. Zonguldak Kömürspor taraftarları takımlarınınbirçok başarıya imza attığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun yıkım kararınınardından imza kampanyası başlattı. Futbolla yatıp futbolla kalkan kenttestadyumlarının yıkım kararına isyan eden taraftar grupları, stadyumları içinellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

TÜM TARAFTAR GRUPLARI BİR ARAYA GELDİ

Gazipaşa Caddesi’nde kurulan stantta Zonguldakhalkından imza toplayan 1966 Zonguldakspor Taraftar Derneği, GençZonguldaklılar Taraftar Grubu ve Ultras Elmas Taraftar grubu, takımlarınınoynayacağı stadyum için bir araya geldi. Kömürspor’un tüm taraftar gruplarıtarafından ortaklaşa gerçekleştirilen imza kampanyasına Zonguldak halkı dabüyük ilgi gösterdi.
Stadyumlarının aynı yerinde yapılması için bukampanyayı başlattıklarını ifade eden 1966 Zonguldakspor Taraftar DerneğiBaşkanı Bayram Demir, “Biz stadyumumuzun aynı yerde yapılmasını istiyoruz.Başka yerde yapılmasını istemiyoruz. 100 binin üzerinde imza toplamayıplanlıyoruz. Ankara’ya Spor Bakanlığı’na kadar sesimizi duyurmayı planlıyoruz.Bu stat bizimdir bizim kalacak” şeklinde konuştu.
Genç Zonguldaklılar Taraftar Grubu’nun sevilenamigosu Zeki Beybeyoğlu ise şehrin ve Zonguldak Kömürspor’un sahipsiz olduğunuifade ederek, “Bizim amacımız taraftar grupları olarak birlik beraberliğimiziherkese göstermek. Biz sahipsiz kentin çocuklarıyız. Biz her yerde bu yokluğuhissediyoruz. Şehrimiz pis, stadımız yıkılıyor. Bu Zonguldak’ın tek eğlencesivar o da Zonguldakspor. İnsanlar çoluğunu çocuğunu alıp maçlara gidiyor, onu daelimizden alacaklar. Biz buna izin vermiyoruz. Şimdi bunun için imzakampanyasına başladık. Gerekirse yürüyüş yapacağız. Gerekirse Vali’nin kapısınadayanacağız. Biz bu şehri sahipsiz bırakmayacağız. Biz tüm taraftar gruplarıolarak her şeye hazırız. Bu daha başlangıç, herkes gücümüzü görecek”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER