“TAKIMIN SAHİPSİZLİĞİNİN ÇOK AÇIK GÖSTERGESİ”

“TAKIMIN SAHİPSİZLİĞİNİN ÇOK AÇIK GÖSTERGESİ”

“TAKIMIN SAHİPSİZLİĞİNİN ÇOK AÇIK GÖSTERGESİ”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında 3-0 mağlup ettikleri Başkent Akademi maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Başkent galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyerek, önlerindeki 2 maçı kazanarak ligi en iyi yerde bitrmek istediklerini söyledi. 
''Başkent galibiyetiyle sıkıntılı dönemi atlattık''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Başkent galibiyetiyle sıkıntıları atlattıklarını söyleyerek, ''Maalesef birkaç haftadır galibiyeti bulamıyorduk. Hem takımın hem de taraftarın morali bozuktu. Ama müsabaka ile bu sıkıntıyı aştık. Çocuklar 3 puanı almayı başardılar. Her zaman ufak tefek hatalar olabilir. Bu haftaları takım aşacaktır. Başkent Akademi karşısında aldığımız galibiyetle bu sıkıntılı dönemi atlattık. Önümüzde 2 maç kaldı ilk yarı için. Onlardan da 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şekilde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Bütün amacımız bu''diye konuştu.
''Şehir Stadyumunda sadece 1 kişinin reklamı var''
Şehir stadyumunda sadece 1 kişinin reklamının bulunduğunu ifade eden Başkan Caner, ''Görüldüğü gibi sahada 1 tane reklam var numune olarak. Westalife’a teşekkür ediyorum. Bu durum benim için hem sevindirici hem üzücü. Böyle bir kentte, madencinin ve iş adamının olduğu şehirde, şanlı Zonguldak’ta Zonguldakspor’un sahasında 1 tane reklam var. Bu takımın sahipsizliğinin çok açık göstergesi. Anlayan anlar.” ifadelerine yer verdi''
''Tarsus maçı için taraftara otobüs desteği bekliyoruz''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Tarsus maçı için taraftara otobüs gerektiğini belirterek, ''Tarsus İdman Yurdu müsabakasına taraftar için Zonguldak’tan otobüs kaldırmak istediklerini ifade eden Caner, “Böyle soğuk havada takımını yalnız bırakmayan tüm taraftara çok teşekkür ediyorum. Önümüzde Tarsus İdman Yurdu maçı var. Buradan o duyarsızlara yani desteklemeyenlere sesleniyorum, bu takımın taraftarı Tarsus’a gitmek istiyor. Eğer destek olurlarsa Tarsus’a bir otobüs kaldıracağız. Desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 00:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER