Taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz'

Taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz”

Taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz'

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hacettepespor yönetiminin, 34 bin kişilik Cebeci Stadyumuna 70 kişilik kontejyan koymasına tepki gösterdi. Başkan Caner, farklı illerden taraftarların geleceğini söyleyerek, biran önce yapılan bu yanlıştan dönülmesini istedi.

“37 bin kişilik stadyuma 70 kişilik kontejyan verdiler”

Hacettepespor yönetiminin 37 bin kişilik stadyuma, kendilerine 70 kişi kontejyan koyduklarını ifade eden Başkan Süleyman Caner, “Hacettepespor Kulübü emniyete 70 kişi kontenjan olarak yazı yazmış. Emniyette bize bildirdi. Sahaya baktığımız zaman Cebeci İnönü Stadı’nın kapasitesi 37 bin. Daha öncede maç yaptık. Böyle bir kontenjan sınırlaması yoktu. Zaten Zonguldak’tan gidenler 70’in üzerinde olacak. Ankara’dan gelenler var, İstanbul’dan da aynı şekilde. Bu tür sınırlamalar sahanın kapasitesine göre akıl alacak bir şey değil. İnşallah bu yanlıştan dönülür, taraftarımız mağdur edilmez ve sahaya alınır. Sayın vekillerden ve yetkililerden yardım bekliyoruz ”dedi.

“Koşan ve genç bir takım”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, genç ve koşan bir takıma karşı oynayacaklarını söyleyerek, “Zor bir maç olacak. Genç bir takım yaş ortalaması 20. En yaşlı adamları 27 yaşında. Koşan bir takım. Sürekli aynı takımda oynamış insanlar. Dolayısıyla oldukça zor bir maç olacak. Rakibin durumunu görüyoruz. Çocuklarımız ellerinden geleni fazlasıyla ortaya koyacaklar. Oradan puan ya da puanlarla dönmemiz lazım. Bu maçı da kayıpsız atlatırsak, istediğimiz hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

“Duranın sakatlığı bizi sekteye uğrattı”

Defans oturmaya başladığı sırada Okan Duran’ın sakatlandığını ifade eden Başkan Caner, “Defansımız güzel oturmaya başlamıştı. Ancak Bugsaşspor maçında Okan Duran’ın sakatlığı bizi sekteye uğrattı. Okan burnundan ameliyat oldu. O düzelebilir ama alnında da çatlak var. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur ve sahada yerini alır. Mert’in parmağında da çatlak var. İnşallah o da bu maçta oynayabilir. Burak kardeşimizin babasını kaybettik. Dün defnedildi. Ona da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak istiyoruz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, taraftar desteğiyle maçı kazanmak istediklerini söyleyerek, “Takım olma yolunda, aldığımız sonuçlara baktığımızda takımda belli bir oturma var. Pozisyonlara girme konusunda zenginlik var. Ne kadar pozisyona girersek girelim, gol olmayınca, puan bize yazılmayınca, bu durum bir şey ifade etmiyor. Bu işin pozisyonlarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü telafisi yok. Pozisyonu golle neticelendireceğiz ki hanemize 3 puan yazılsın. Bu maçta da inşallah çocuklar hata yapmadan oynarlar. Taraftarımızın desteğiyle inşallah oradan kayıpsız döneriz.”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER