Tesis kapasitesi arttırıldı

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü yeni sezon öncesi tesislerini baştan aşağıya yeniliyor.

Tesis kapasitesi arttırıldı

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü yeni sezon öncesi tesislerini baştan aşağıya yeniliyor. Tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı sahayı, gerektiğinde 2600 metrekare alan üzerinde tam saha, gerektiğinde ise 1300 metrekare üzerinde aynı anda iki müsabaka oynanacak şekilde açık saha olarak yenileyen kulüp, bu yöndeki çalışmaları son aşamaya getirdi. Ereğli Belediyespor kulübü bir önceki yönetimden kaba inşaat halinde devraldığı yemekhane üzerindeki yeri de, aynı anda 25 sporcunun kalıp her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği mekâna dönüştürdü. Tesisin aynı anda konaklama kapasitesi 65’e çıktı.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü tarafından bir süre önce başlatılan halı saha zemin değişimi ve yeni düzenleme ile tesis bünyesinde yapılan inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Beyçayırı Stadı’nın yoğunluğunu azaltmak, bireysel idmanlara yönelik çalışmaları yapabilmek adına iki ayrı kapalı halı saha açık sahaya dönüştürülüyor.

2600 metrekare alan üzerinde tam saha olarak inşa edilen halı saha, gerektiğinde ise 1300 metrekare üzerinde aynı anda iki müsabaka oynanacak şekilde açık saha olarak da kullanılabilecek.

Alt yapı ve drenaj çalışması biten yeni halı sahanın geçtiğimiz günlerde başlayan koruma direkleri ve aydınlatma çalışmalarını da kısa sürede bitirerek sahayı zemin döşemesi ile ay sonuna kadar hazır hale getirecek.

Kulüp bünyesindeki takımların idmanlarını yapabileceği saha, halkın hizmetine de aynı anda iki müsabaka oynanacak şekilde açılacak.

TESİS KAPASİTESİ ARTTIRILDI.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü bir önceki yönetimden kaba inşaat halinde devraldığı yemekhane üzerindeki yeri de, aynı anda 25 sporcunun kalıp, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği mekâna dönüştürdü.

Sporcuların konaklama, dinlenme ve bunun gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği tesisin aynı anda konaklama kapasitesi 65’e çıktı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER