TFF TOPLANTI YAPACAK

TFF TOPLANTI YAPACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, korona virüs ile mücadele sürecinde iptal ettiği 2-3 ve BAL ligi ile ilgili son kararı vermek için bugün ( Salı günü) bir toplantı yapacak.

Salı günü saat 12.00’de bir toplantı yapacak olan TFF yönetim kurulu liglerde düşme veya bir üst lige yükselmenin nasıl olacağı, Play-Off oynanıp oynamayacağı konusuna açıklık getirecek.

İkinci ve üçüncü grupta ilk 2 sırada yer alacak olan takımların bir üst lige alınması konusunda çıkan söylentiler, Play-Off iddiası olan takımlar arasında tepkiyle karşılanmıştı. Çoğu takım yönetici, oynanmamış 6 maç olduğunu, bu maçların oynanması durumunda çok şeylerin değişeceğini dile getirerek TFF’ye tepki göstermişti. Liglerin iptal edildiği açıklanmasına rağmen detaylı bilginin verilmemesi bir kaos ortalı yaratmıştı.

TFF tüm bu sorulara cevap vermek ve kaos ortamını gidermek için bir toplantı gerçekleştirecek.

Toplantı sonrasında kesin karar açıklanacak ve ligler tescil edilecek. TFF’nin BAL ligi ve Süper Amatör Küme’den düşme ve çıkmanın nasıl olacağı koşununda da açıklama yapması bekleniyor.

ZONGULDAK 10’UNCU SIRADA TAMAMLADI

2019-2020 sezonunda İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, oynadığı 28 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Rakip fileleri 35 kez havalandıran Zonguldak Kömürspor, kalesinde 37 gol gördü ve 36 puan toplayarak sezonu 10’uncu basamakta tamamlamış oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER