Tosun, Şampiyon Boksörleri ödüllendirdi

Zonguldak’ı Avrupa ve Dünyada başarıyla temsil ederek şampiyonluklar yaşayan Milli Boksörler, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ederek başarı öykülerini anlattılar.

Tosun, Şampiyon Boksörleri ödüllendirdi

Türkiye Boks Milli Takımının Teknik Direktörlerinden İshak Tiryaki’nin şampiyon öğrencileri olan Milli Boksörler 2 Türkiye Şampiyonluğu ile Dünya ikincisi ve Avrupa 2. ve üçüncüsü Selma Karakoyun, Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü Rabia Oruçoğlu, Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü Yavuz Kargidan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u il binasında ziyaret ederek, başarılarını ve sevinçlerini paylaştılar.

Başarılarından dolayı antrenör ve sporcuları kutlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, şampiyonları birer altınla ödüllendirdi.

Boksta Zonguldak adına önemli başarılara imza attıklarını, hâlen Avrupa Şampiyonasında mücadele eden ve madalya alan boksörler bulunduğunu belirten Antrenör İshak Tiryaki, verdiği destek ve yardımlarından dolayı AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’ a teşekkür etti.

Avrupa ve Dünyada hem ülkemizi hem de Zonguldak’ı başarıyla temsil eden şampiyon sporcuları  tebrik edip başarılarından dolayı kutlayan Zeki Tosun, Sporcuları birer altınla ödüllendirerek, bundan sonra da destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER