Transfer çalışmaları başladı, iç tranferde 7 dış transferde 4 imza

2015-2016 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da transfer görüşmeleri hız kazandı.

Transfer çalışmaları başladı, iç tranferde 7 dış transferde 4 imza

2015-2016 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da transfer görüşmeleri hız kazandı. Yeni sezon öncesi Antrenör Taner Demirbaş ile devam kararı alan yönetim Demirbaş’ın raporu doğrultusunda iç transferde 7 oyuncuyla yeniden anlaşırken, dış transferde de 4 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

BAL Ligi’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, Antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda iç transferde 7 oyuncu ile yeniden anlaştı.

Yönetim geçen sezonda eflatun beyazlı formayı giyen kaptan İbrahim Arıkan, kaleciler Safa Sakıpcan ve Sayit’in yanı sıra Oğuz Yalçın, Uğur Aydın Tunca, Gökhan Kuloğlu ve Gökhan Hıdır ile yeniden anlaştı.

Demirbaş’ın takımda kalmasını istediği Mahmut Bektaş, Barış Bayar ve Cemre Demirhan ile de önümüzdeki günlerde görüşecek.

ŞAMPİYON TEKİRDAĞ’DAN TRANSFER
Ereğli Belediyespor dış transferde ilk anlaşmayı, geçen sezon mücadele ettiği 11.grupta şampiyon olan Tekirdağspor’un orta saha oyuncusu Ergin Ersin ile yaptı.
27 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşan yönetim, prensip anlaşmasına vardığı oyuncuya önümüzdeki günlerde resmi imzayı attıracak.
 
KDZ. EREĞLİ’NİN KALESİ EMİN ELLERDE

Ereğli Belediyespor geçen sezonki kadroda yer alan genç kaleciler Safa Sakıpcan Erdal ve Sayit Kaymaz ile yeniden anlaşırken, dış transferde ikinci hamleyi de kaleye yönelik yaptı.

Yönetim, daha önce Düzce Beyköy forması da giyen son olarak da Gebze Sultanorhanspor’un kalesini koruyan İlker Engin’i renklerine bağladı.

Ereğli Belediyespor bu transferle kaleci transferini kapattı.

SAĞ VE SOL BEKE TRANSFER

Transfer çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor, geçen sezon10. Grup şampiyonluğunu Düzcespor’a kaptıran Kütahyaspor’un sağ beki İlhan Aydın ile kesin olarak anlaştı.

Ereğli’ye gelerek yönetim ile masaya oturan Aydın, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak.

Bu arada eflatun beyazlılar sol bek mevkiine de, Bursaspor alt yapısından yetişen, 21 yaşındaki Erhan Şimşek’i transfer etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER