Türkiye 14 yaş yaz kupası tenis şampiyonası Zonguldak´ta yapılacak

Türkiye 14 yaş yaz kupası tenis şampiyonası Zonguldak´ta yapılacak

Türkiye 14 yaş yaz kupası tenis şampiyonası Zonguldak´ta yapılacak

Türkiye TenisFederasyonunun faaliyet programında yer alan 14 Yaş Yaz Kupası TenisŞampiyonasının organizasyonu  ZonguldakTenis Deniz Spor Kulübünde yapılacak.

 ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONA HAZIRLANIYOR

Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyetprogramında yer alan 14 Yaş Yaz Kupası Tenis Şampiyonasının organizasyonu  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüneverildi. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Yönetim Kurulunun yoğunçabaları ile bu önemli tenis şampiyonası bu yıl Zonguldak Tenis Deniz SporKulübünün Fener semtindeki tesislerinde yapılacak.Tenis camiasının  prestijli şampiyonalarından biri olan 14 YaşYaz Kupasına   Zonguldak , Bursa,İzmir, Balıkesir,İzmit,Ankara,Ordu,İstanbul,Yalova,Antalya,Alanya  illerinden 45 erkek ve 41 bayan olmak üzeretoplam 86 sporcu katılacak.

. 23 Temmuz 2016  tarihinde eleme maçlarıyla başlayarak 25-30Temmuz 2016 tarihleri arasında oynanacak olan ana tablo maçlarıyla devam edecekolan şampiyona bayan-erkek tekler ve çiftler karşılaşmalarına sahne olacak.

 KULÜP BAŞKANI ÇETİNÖZÇEP TENİSSEVERLERİ DAVET ETTİ

Zonguldak Tenis Deniz Spor KulübüBaşkanı Çetin Özçep bir kez daha önemli bir şampiyonayı Zonguldaka getirmektengurur duyduklarını, tenis kalitesinin yüksek olacağı karşılaşmaların tenis severlerceilgiyle izleneceğini ifade etti.

Başkan Özçep, mütevazi gelirleriyle, aktifve eski üyelerinin özverileri ve spor severlerin katkılarıyla çağdaşstandartlara getirdikleri tesislerini bu standartlarda tutmak için vargüçleriyle çalıştıklarını, 65 yıllık tecrübe ve birikimleriyle daha uzun yıllarülke sporuna ve Zonguldak kentine hem organizasyonlar düzenleyerek hem deyetiştirdikleri üst düzey sporcularla hizmet etmeye devam edeceklerinibildirdi. Bu şampiyona için sporcular, antrenörler ve aileleri ile birlikteyaklaşık 150 kişinin  bir hafta süreyle Zonguldakkentinde ağırlanacağını bunun da sportif katkının yanı sıra kente ekonomik veturistik açıdan önemli bir hizmet olarak yansıyacağını düşündüklerini ifadeetti.

Başkan Çetin Özçep ; 23 Temmuzda önelemelerin, 25-30 Temmuz arasında da ana tablo karşılaşmalarının yapılacağışampiyonaya tüm tenis severleri davet ederek kendilerini bu tarihi veuluslararası standartlardaki tesislerinde ağırlamaktan,  demokratikdüzenin korunması, huzur ve güvenin sağlanması hususunda halkımızın gösterdiğihassasiyete, birlik ve beraberliğe  geleceğimizinumudu olan pırıl pırıl çocuklarımızın bu sportif etkinliğiyle katkı yapmak vebu vesileyle bir arada olmaya devam etmekten  mutlulukduyacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 07:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER