URFA'DA GOL YAĞMURU VARDI...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor bugün 14.00'da deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşıyor.

URFA'DA GOL YAĞMURU VARDI...

Zonguldak Kömürspor, küme düşen rakibi Şanlıurfaspor'u deplasmanda 4-1 gibi farklı skorla yenerek galibiyet özlemine son verdi.

Ligde 4 haftadır galibiyet hasreti çeken Zonguldak Kömürspor ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı karşılaşmada ikinci yarıda bulduğu gollerle Şanlıurfaspor'u  4-1 yendi. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 26'ıncı haftasında Pazar günü Şanlıurfa Gap Stadyumunda küme düşen Şanlıurfaspor'a konuk oldu. 
Zonguldak Kömürspor sahaya kalede Sinan, Cenk, Hakan, Ramazan, Emre Can, İsmail, Muammer, Serhat, Onurcan, Yiğit ve Mehmet 11'ile çıktı. Kulübede ise Fatih, Abdulcebrail, Gökhan, Muhammet, Berkan, Tezcan ve Görkem 11'ile çıktı. 
Şanlıurfa ilk yarıyı önde kapattı
İlk yarıda her iki takımda gol için pozisyonlara girse de sonuç alamadı. Şanlıurfaspor, 40'ıncı dakika da penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet Fatih topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
Goller yağmur gibi geldi 
İkinci yarıya sirkelenerek başlayan Zonguldak Kömürspor 48'inci dakika da penaltı kazandı. Topun başına geçen golcü oyuncu Gürkan topu ağlarla buluşturarak beraberlik golünü attı.(1-1)Golün ardından öne geçmek için yüklenen Zonguldak Kömürspor  son dakikalara doğru baskıyı iyice arttırdı. Zonguldak Kömürspor 79'uncu dakika da Muammer'in golüyle durumu 2-1 getirdi. Farkı arttırmak için yüklenen Zonguldak Kömürspor, 82'inci dakika da Görkem ve 84'üncü dakika da Onurcan'la durumu 4-1 getirdi. Ardından Şanlıurfaspor 89'uncu dakika da Eyyüp'ün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor maçı 3-1 kazandı. Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor galibiyetiyle puanını 35'e yükselterek 10'uncu sıraya yükseldi. Kırmızı Lacivertli 8 Mart Pazar günü sahasında Sarıyerspor'u konuk edecek. Zonguldak Kömürspor'un cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.
Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
Başkent Akademi FK-Afjet Afyonspor: 3-1
1922 Konyaspor-Kırklarelispor: 3-0
Samsunspor-İnegölspor: 3-1
Sarıyer-Sancaktepe Belediye: 0-4
Tarsus İdman Yurdu-Çorum FK: 2-0
Pendikspor-Manisa FK: 2-1
Gümüşhanespor-Amed Sportif: 3-2
Hekimoğlu Trabzon-Hacettepespor: 1-0
Şanlıurfaspor-Zonguldak Kömürspor: 1-1

SAHA: Şanlıurfa Gap Stadyumu
HAKEMLER: Demokrat Öznur Güneş**, Ali Etikci**, Gökhan Coşar**
ŞANLIURFASPOR: Alperen**, Ali**, Mehmet**, İbrahim**(Dkç.86 Mücahit*), Mehmet Halil**(Dk.63 Ali**), Murat**, Eyüp**, Yusuf**, Adnan**(Dk.46 Ferit**), Mehmet Badur**Serhat*
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Cenk**, Hakan**, Ramazan**, Emre Can**(Dk.68 Gökhan**), İsmail**(Dk.65 Berkan**), Muammer**, Serhat**, Onurcan**, Yiğit**(Dk.65 Görkem**), Mehmet**
GOLLER: Dk.40(P)Mehmet Fatih(Şanlıurfaspor),Dk.48(P)Mehmet Gürkan, Dk.79 Muammer, Dk.82 Görkem, Dk.84 Onurcan(Zonguldak Kömürspor)
KIRMIZI KART: Dk.89 Eyyüp Rızvanoğlu(Şanlıurfaspor)

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER