YENİDEN ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, iç transfer çalışmalarına devam ediyor.

YENİDEN ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM
gundemeregli.com-Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, iç transfer çalışmalarına devam ediyor.
Zonguldak Kömürspor, mevcut kadroda yer alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Ergür’le yeniden anlaşmaya vardı. Eren Üntürk, Serkan Küçük, Burak Et’in ardından Kırmızı-Lacivertliler, iç transferde bir oyuncuyu daha renklerine kattı.
Zonguldak Kömürspor Kulüp binasında gerçekleştirilen törende konuşma yapan Emrah Ergül, “Yeniden şampiyonluk yaşamaya geldim. Geçen sene çok güzel bir ortamımız vardı. Güzel bir aile ortamında şampiyonluk yaşadık. Bu senede inşallah elimizden gelen mücadeleyi yine gösterip şampiyon olmak istiyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak Kömürspor As Başkanı Gökhan Demir ise “Emrah, geçen dönemde sizinde bildiğiniz gibi performansıyla göz doldurmuş bir futbolcumuz. Zonguldak’ımızın yerli çocuğudur. Bizim kendi kardeşimiz, kendi çocuğumuz gibidir. İnşallah geçen dönemdeki performansının daha fazlasını, daha iyisini Emrah kardeşimizden bunları bekliyoruz. Zonguldakspor için hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kulüp binasında gerçekleştirilen törende, As Başkan Gökhan Demir’in nezaretinde Emrah Ergül, kendisini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER