YILDIZ KIZLAR YARI FİNALDE

Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, adını son 4 takım arasına yazdırdı. Ankara da oynanan ikinci tur ilk maçında Konak Belediyespor’u 8-1 mağlup eden eflatun beyazlılar, grup finalinde de Adana İdmanyurdu’nu 6-0 yenerek yarı finale yükseldi.

YILDIZ KIZLAR YARI FİNALDE

gundemeregli.com-Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, adını son 4 takım arasına yazdırdı. Ankara da oynanan ikinci tur ilk maçında Konak Belediyespor’u 8-1 mağlup eden eflatun beyazlılar, grup finalinde de Adana İdmanyurdu’nu 6-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Geçtiğimiz haftalarda Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Düzce grubunda, Zonguldak Gençlikspor’u 21-0, Sakaryaspor’u 9-0 ve Ovacıkspor’u 3-0 yenerek adını son 16 takım arasına yazdıran Ereğli Belediyespor, Ankara’da oynanan ikinci tur maçlarında da, iki galibiyete imza atarak yarı finale kaldı.

Cumartesi günü oynanan grup ilk maçında Konak Belediyespor’u, Ece (3),Funda (3),Serra ve Nazmiye’nin golleri ile 8-1 mağlup eden eflatun beyazlılar, bugün (Pazar) grup final maçında karşılaştığı Adana İdmanyurdu’nu da, Ece (4),Derya ve Serra’nın golleri ile 6-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Elde ettiği bu başarı ile 19 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Türkiye Şampiyonası yarı finalinde mücadele etme hakkı kazanan Ereğli Belediyespor, bu maçı da kazanması halinde,20 Temmuz Pazar günü Türkiye Şampiyonası finaline çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER