ZAFER HOCAYA VEFA...

ZAFER HOCAYA VEFA...

ZAFER HOCAYA VEFA...

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, amatör spora hizmeti geçmiş merhum futbolcu, teknik adam ve idarecilerin isimlerini yerel lige vererek örnek bir davranışa imza attı. 
Amatör Spor Kulüpleri tarafından geçtiğimiz ay Bartın’da maç izlerken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Ereğli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Zafer Men’in ismi U19 ligine verildi.
ASKF Başkanı Kemal Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Amatör futbola hizmet vermek için mücadele eden topluluğun içinde bulunan kişi olarak, bu toplulukta bizimle birlikte yoldaşımız olan Zafer Men hocamızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yıllarca Zonguldak amatör futbola hizmet etmiştir. Ömrünü sahalarda geçirmiş, son nefesini de yine görev başında sahada vermiş bir futbol adamı olarak Zafer Men hocamızı unutmamız mümkün değil.Zafer hocamızı unutmamak adı altında Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz ve talebimiz oldu.

TFF ile yaptığımız bu istişare sonrasında 7-8 Aralık tarihinde ilimizde başlayacak olan U19 ligine ‘ Zonguldak Zafer Men U19 Ligi’ ismini verdik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Zonguldak sporuna hizmet eden kişilerin ismini liglerimize ve çeşitli organizasyonlara vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Zonguldak sporuna hizmet edenleri unutmamak için bu uygulamalarımız devam edecek” dedi
ASKF Başkan ve yönetimine örnek davranışı ve kararları için teşekkür ediyoruz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER