Zes 3 ayda Zonguldak 3.cüsü oldu

Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Takımı Zonguldak Genç Erkekler Ligini 3.lükle bitirdi.

Zes 3 ayda Zonguldak 3.cüsü oldu

Zonguldak EreğliSpor Basketbol Takımı Zonguldak Genç Erkekler Ligini 3.lükle bitirdi.

Henüz 3 ayönce kurulan Erkek Basketbol takımı ile sezonun son karşılaşmasında Ereğli Belediyespor’uyenerek ligi 3.tamamlayan Zonguldak Ereğli Spor’a kupası Zonguldak Gençlik veSpor İl Müdürü Uğur Akdeniz tarafından verildi.

Ligin enyeni ekibi unvanını elinde bulunduran Zonguldak Ereğli Spor Kulübünün Başkanınımakamında ağırlayarak 3.lük kupasını veren İl Müdürü Uğur Akdeniz şunlarısöyledi. ‘Zonguldak Ereğli Spor kısa sürede büyük işler başarıyor. Amacı vehedefi gençliğe hizmet olan bu kulübümüzün kısa sürede birçok branşta yeralmasının yanında dereceler elde ediyor olduğunu görmek bizleri de mutluediyor. Lisanslı sporcu sayısı her geçen gün artan kulübün çalışmalarınıyakından takip ediyorum. Yok denilecek kadar kısıtlı bütçelerle yapılan buçalışmalar örnek teşkil etmelidir. 3 ay önce kurulan basketbol takımı ileZonguldak 3.sü olmak kolay bir şey değildir. Zonguldak Ereğli Spor’un Koç’uİhsan Gökçe Kaya ve oyucularını canı gönülden kutlarım. Başkan Kaan Kocaman’ınözverisini de takdir ediyorum. Tüm takıma ve yönetimine başarılar dilerim.’

Zonguldak EreğliSpor Kulüp Başkanı Kaan Kocaman ise ‘Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüzdenbu denli takdir sözlerine şayan olmak beni onure etmiştir. Elimizdeki kısıtlı imkânlarile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Bizdeİl Müdürümüz Uğur Akdeniz beyefendiyi 21 Mart Cumartesi akşamı düzenleyeceğimizkulüp gecemizde aramızda görmek istiyoruz. Bu gecenin diğer gecelerden birfarkı ise adeta gençlik şöleni tarzında yapılacak olmasıdır. Müdürümüze her şeyiçin teşekkür ediyorum’ dedi.

Yapılan kupatakdiminin ardından Zonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan,Basketbol Koç’u İhsan Gökçe Kaya, Sportif Gelişmelerden Sorumlu Antrenör İlkerBozkurt, Futbol Yardımcı Antrenör Hüseyin Erbakıcı Kdz. Ereğli BeyçayırıStadında bir araya gelerek kulübün ilk resmi kupasını kaldırdılar. ZonguldakEreğli Spor’un ilk resmi kupasını takıma kazandıran Basketbol Koç’u İhsan GökçeKaya ‘çok mutluyum. Kulübümüze ilk resmi kupayı kazandırmış olmak bu kupayıdaha da özel kılıyor. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Uğraş ve emekleri ileyanımızda olan başkanımıza da ayrıca teşekkür ederim. Biz hep birlikte biraileyiz’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER