ZES Fransız asıllı Cisse’yi kadrosuna katıyor

Bölgenin renkli takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Iraklı Yardımcı Antrenör El Muhannet’in ardından forvet hattına siyahi oyuncu transferi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

ZES Fransız asıllı Cisse’yi kadrosuna katıyor

Bölgeninrenkli takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Iraklı Yardımcı Antrenör ElMuhannet’in ardından forvet hattına siyahi oyuncu transferi gerçekleştirmeyehazırlanıyor.

KaradenizEreğli 1. Amatör Kümenin yeni ekiplerinden ve yaptığı çalışmaları iledikkatleri üzerine çeken Zonguldak Ereğli Spor Fransız asıllı Cisse’yikadrosuna katıyor. 1990 doğumlu siyahi oyuncu Türkiye’ye sadecefutbol oynamak için geldiğini ve Ereğli’yi çok sevdiğini belirterek takımlaidmanlara başladı.

OTURMA İZNİ TAMAM

Bilindiğiüzere yurt dışından gelen sporcuların oturma izni alması genellikle sorunoluyor. Ancak Cisse’nin ise böyle bir sorunu yok. Geçtiğimiz günlerde İstanbulValiliği tarafından oyuncuya 1 yıllık oturma izni verildi. Böylece ZonguldakEreğli Spor isterse Cisse’yi transfer ederek kadrosuna katabilecek. Forvetoynayan oyuncu ile ilgili kararı ise Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü EmrahAslan verecek.

İNGİLİZ OYUNCU İLEGÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ereğli 1.Amatör Kümeye devre arasının girmesi ile transfer çalışmalarını hızlandırankulüp amatör statüdeki 2 yabancı oynatma hakkını da kullanmayı düşünüyor. Ortasaha mevkiine takviye düşünen Zonguldak Ereğli Spor, İspanya’da birçokprofesyonel takımın alt yapılarında oynamış İngiliz asıllı Afredo ilegörüşmelerini sürdürüyor. Kulüpten bu transfer ile ilgili ise ‘oturma izni veoyuncu ile birkaç pürüzün giderilmesinin ardından transferin gerçekleşmesi anmeselesi’ deniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER