Z.E.S LİDER BAŞLADI

Z.E.S LİDER BAŞLADI

Z.E.S LİDER BAŞLADI

Karadeniz Ereğli U-19 Liginde maçlar devam ediyor.

Hafta sonu Kdz Ereğli Belediyespor’un Kepez Çaylıoğluspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından ligdeki bir diğer karşılaşma ise Salı günü Zonguldak EreğlisporAlaplı Belediyespor arasında oynandı.

Beyçayırı Sahasında oynanan müsabakayı Zonguldak Ereğlispor 5-1 kazandı.

Karşılaşmanın 20.dakikasında Zonguldak Ereğlisporlu Emre Kartal takımını 1-0 öne geçiren golü Alaplı Belediyespor ağlarına gönderen isimdi. Golden 5 dakika sonra yine Emre Kartal kendisinin ve takımının 2.golünü attı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta 2 golün sahibi olan Emre Kartal 43.dakikada kendisinin ve takımının 3.golünü atarak hattrick yaptı. İlk yarı 3-0 Zonguldak Ereğlispor’un üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya daha hırslı ve istekli başlayan Alaplı Belediyespor 54.dakikada Ömer ile farkı 2’ye indirdi. 64.dakikada ise Zonguldak Ereğlispor yakaladığı kontra atağı iyi değerlendirdi ve Eren Erbay ile 4.golü buldu. Maçta son sözü ise Zonguldak Ereğlispor’dan Mert Er söyledi ve 75.dakikada takımının 5.golünü atan isim oldu. 

Maçta başka gol olmayınca Zonguldak Ereğli Spor oynanan ilk maçların ardından gol averajı ile lige lider başlamış oldu. Zonguldak Ereğlispor Cumartesi günü Karadenizspor ile karşılaşacak.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER