Z.E.S PAŞA'LAR GİBİ AĞIRLANDI

Z.E.S PAŞA’LAR GİBİ AĞIRLANDI

Z.E.S PAŞA'LAR GİBİ AĞIRLANDI

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor Kulübünün Kemerburgaz’da misafiri oldu.

Güzel bir havada oynanan müsabakadan Zonguldak Ereğli Spor her ne kadar 4-2 mağlup ayrılmış olsa da mücadelesi ve oyunu ile Kasımpaşa Spor tarafından takdirle karşılandı.

Zonguldak Ereğli Spor’un golleri ise Takım Kaptanı olarak sahaya çıkan Mert Er ve Adem Mert Özdemir’den geldi.

Karşılaşma sonunda Kasımpaşa Spor Teknik Sorumlusu Mehmet Aydın ‘Zonguldak Ereğli Spor gerçekten amatör takıma oranla kaliteli bir takım. Gençlere verdiği önem ise birçok akademi takımları tarafından bilinir. Birçok çalışmaya beraberce imza atabileceğimiz bir kulüp. Amatör düşünmeyerek profesyonelce idare ediliyorlar. Kendilerine başarılar dilerim. Kasımpaşa Spor alt yapısı her zaman kendilerine açıktır’ dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Necat Bakan ise ‘ben ilk takıma geldiğim günde söyledim. ZES gençlere önem veren ve elinde iyi bir jenerasyon yakalamış bir takımdır. Bu tür maçlar ile takımına her geçen gün bir ivme kazandıran yönetimi kutluyorum. Futbolcularını vitrine çıkartmayı seven ve oyuncularını önemseyen bir takımda olduğumuzu biliyorum. Bugün sahadaki mücadelede aslında işin özeti olmuştur. U-17 ağırlıklı bir takım sahaya sürdük. Sonuç önemli değil. Burada olmak ve bu atmosferi yaşamak önemlidir. Kasımpaşa Spor Antrenörlerine ayrıca teşekkür ederim. İlgi alakaları ile bizleri memnun etmişlerdir’ diyerek kısa bir değerlendirmede bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER