Z.e.s sahaya indi

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor sahaya indi.

Z.e.s sahaya indi

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor sahaya indi.

2014-2015 futbol sezonunda Ereğli 2. Amatör Kümede mücadele edecek olan Zonguldak Ereğli Spor A takımı ilk idmanını yaptı.

Ereğli Beyçayırı sahasında sezonun ilk startını veren Zonguldak Ereğli spor bu sezon geçen yıl finalde kaçırdığı şampiyonluğu vermek istemiyor. Tüm çalışmalarını bu politika ile yürüten takım 25 kişilik A takım kadrosunu belirledi.

Transfer döneminde geçen sezona oranla köklü bir değişim kararı olan Zonguldak Ereğli Spor yönetimi, takımın Teknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan’ın direktifleri doğrultusunda yeni transferlerini gerçekleştirmişti. Bu değişimin sahaya şampiyonluk olarak yansımasını isteyen yönetim ve teknik kadro çalışmalarına hız verdi.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Zonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan şunları söyledi.

‘Bu sene geçen seneye oranla takımda büyük bir değişim yaşadığımızı söyleyebiliriz. Elbette geçen senenin kemik kadrosunu bozmadık. Ama takviye yaptık diyebiliriz. Aslında bazı şeyleri biraz daha garanti altına almak istedik desek daha doğru olur. Şampiyonluğu isteyen bir takım olarak çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Ama bazen futbolda her şey sizin istediğiniz gibi de gitmeyebilir. İnşallah bu sene takımımıza şampiyonluğu yaşatacağımıza inanıyorum. Yardımcım Hüseyin Erbakıcı ile Allah’ında izni ile üstesinden geleceğiz. Rabbim, takımımızı kazadan, beladan ve kem gözlerden korusun.’

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER