Zonguldak ASKF'den kulüplere maske desteği

Zonguldak ASKF'den kulüplere maske desteği

Zonguldak ASKF'den kulüplere maske desteği

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Zonguldak’ta bulunan her kulübe 20 adet maske dağıtılacağını açıkladı.

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, 81 ildeki ASKF İl Temsilciliklerine gönderdiği yazıyla, her kulübe maske desteğinde bulunulacağını söyledi. Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir ise Zonguldak’ta faaliyet gösteren 103 kulübün yöneticileriyle iletişime geçerek konu ile ilgili bilgilendirdi. Başkan Demir, her kulübe 20 adet maske desteğinde bulunacaklarını ifade etti.

''Biz çok büyük bir aileyiz''

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, ''Dünyamızı ve ülkemizi son derece tehdit eden koronavirüsü, insanlarımızı endişeye sevk etmekte olup, bizleri de derin bir üzüntüye sokmuştur.

Görsel ve yazılı basından edinilen bilgilerde koronavirüsün önüne geçilebilmenin önerileri olan Evde Kal, hijyenik ortama özen göster gibi söylemler yanında maske takılmasının da çok önemli olduğunu sağlık kurumlarımızın hassas bir şekilde üzerinde durduğunu biliyoruz. Bu nedenle yaptığımız bir çalışma sonrası yeteri kadar ücretsiz temin edilen maskelerin illerimizde bulunan amatör spor kulüplerimize yardımcı olmak maksadıyla TFF Bölge Müdürlüklerimize, yöneticilerimize, sporcularımıza, antrönerlerimize, taban birliklerimize ve spor ailemize verilmek üzere dağıtılmasına karar verilmiştir. Daima rağmetle anacağımız Koronavirüsü’nden geçtiğimiz günlerde vefat eden merhum Ahmet Karaman kardeşimizin anısına dağıtacağımız maskelerimiz, siz ASKF Başkanlarımız aracılığı ile yapılacağından ASKF Başkanlarımızın illerinde bulunan üye kulüp sayıları dikkate alınarak makul ve dağıtabilecek maske adetlerini Konfederasyonumuzun 0533 420 71 95 numaralı whatsapp hattına bildirmeleri halinde Genel Merkez tarafından bu sayılar değerlendirilerek makul miktarda maskeler ücretsiz olarak ASKF lerimize en kısa zamanda PTT kargo aracılığıyla ulaştırılacaktır. Biz Çok Büyük Bir Aileyiz”

KULÜPLERDEN DEMİR'E TEŞEKKÜR

Ali Düşmez’in duyurusunun ardından ASKF Başkanı Kemal Demir, Zonguldak’ta ki tüm kulüp yöneticileri ile iletişime geçerek maske dağıtılacağını bildirdi. Demir, her kulübe 20 adet maske verileceğini ifade etti. Demir’in maske desteği açıklamasının ardından kulüp yetkilileri teşekkür ederek, “Hiç bir yerde maske bulunamıyor. Bu maske dağıtımı için size teşekkür ederiz. İnşallah en kısa zamanda ulaşır''diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER