Zonguldak Ereğli Spor ´dan ziyaretler

Zonguldak Ereğli Spor U-17 takımı sportif faaliyetlerinin yanında sosyal aktiviteleri ile de dikkat çekiyor.

Zonguldak Ereğli Spor ´dan ziyaretler

Zonguldak Ereğli Spor U-17 takımı sportif faaliyetlerinin yanında sosyal aktiviteleri ile de dikkat çekiyor.

Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Zonguldak Ereğli Spor U-17 takımı Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı makamında ve İş Adamı İrfan Yazıcıoğlu’nu iş yerinde ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay gerçekleşen ziyarette gençlerle yaptığı sohbette ‘öncelikle hepinizi birer sporcu olduğunuz için kutluyorum. Spor yapmanız sizlerin iyi birer birey olmanızda büyük rol oynayacaktır. Zonguldak Ereğli Spor bölgemizde kısa sürede iyi işler yaptı. Takımınız Gençlere verdiği önem ile takdir ettiğimiz bir kulüptür. Ayrıca Kurucu Başkanı Merhum Mehmet Kocaman’ı da ölümünün 1.yılında rahmetle anıyorum. Başkanınız Kaan Kocaman’ın sizlere verdiği emek takdire şayandır. Umarım istediğiniz her türlü başarıyı yakalarsınız. Gençlerin spor yapması için emek veren herkese saygı duyulması gerekir. Kaan başkanınız sizler için eminim fazlası ile uğraşıyordur. Başkanınızın sözünden çıkmayın ve onu üzmeyin. Sizi bu kadar düşünen bir başkan ve aynı zamanda bir abiniz olduğu için şanslısınız. Takımınıza ve bu cıva gibi gençlere hayatları boyunca başarılar diliyorum’ dedi.

Kaymakamı ziyaretin ardından İş Adamı İrfan Yazıcıoğlu’nu iş yerinde ziyaret eden Zonguldak Ereğli Spor U-17 takımı oyuncularına İrfan Yazıcıoğlu birer saat hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıcıoğlu ‘gençlere hizmet eden ve hiçbir menfaat gözetmeksizin bu işi yapan Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman’ı yürekten kutlarım. Gençlere verdiği önem ile birçok gencimize spor yapma olanağı sunduğunu herkes biliyor. Ayrıca Zonguldak Ereğli Spor Kulübünün Kurucu Başkanı Merhum Mehmet Kocaman’ı da ölümünün 1.yılı nedeni ile rahmet ile anıyorum. Mehmet Başkan bizim aynı zamanda Mehmet abimizdi. Mekânı cennet, toprağı bol olsun. Futbolcu kardeşlerimin bu ziyaretinden çok mutlu oldum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanları Kaan kardeşimize de çıktığı bu yolda başarılar diliyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER