Zonguldak Ereğlispor - Fenerbahçe dostluğu

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Fenerbahçe’nin misafiri oldu.

Zonguldak Ereğlispor - Fenerbahçe dostluğu

Zonguldak Ereğlispor, Kadıköy Dereağzı Tesislerinde Fenerbahçe U-19 takımı ile özel müsabaka oynadı.

  Fenerbahçe’nin davetlisi olarak İstanbul’a giden Zonguldak Ereğlispor’u Alt Yapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner, U19 Teknik Sorumlusu Hasan Özdemir, U-16 Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, Eski futbolculardan Kemalettin Şentürk ağırladı.

Zonguldak Ereğli Spor Kurucu Antrenörü Murat Korkmaz’ın takımın başında çıktığı karşılaşmadan Zonguldak Ereğlispor 5-0 mağlup ayrılsa da taraflar maçtaki oyundan ve mücadeleden memnun kaldı.  

Maç sonunda Antrenör Murat Korkmaz ‘yenmek ya da yenilmek önemli değil. Önemli olan burada olabilmektir’ diyerek günü kısaca özetledi.

Fenerbahçe Alt Yapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner ise ‘Zonguldak Ereğlispor’un oyuncuları kutluyorum. İyi mücadele verdiler. Güzel bir maç oldu. Kardeşlik ve dostluk atmosferi oldukça yüksekti. Zonguldak Ereğlispor’a geldikleri için teşekkür ederiz. Umarız ilgi ve alakamızdan memnun kalmışlardır’ dedi.

4 MAYIS’TA BAŞAKŞEHİR…

Ayrıca bu sezon Boluspor ve Fenerbahçe maçının ardından Başakşehir ile özel bir müsabaka oynayacaklarını belirten Zonguldak Ereğlispor Kurucu Antrenörü Murat Korkmaz ‘amacımız gençlerimiz vitrine çıkartmak. Skora dayalı değil, futbolcumuzun gelişimine dayalı bir anlayış ile bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. 4 Mayıs’ta Başakşehir’in misafiri olacağız’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER