ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KENETLENDİ

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KENETLENDİ

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KENETLENDİ

Zonguldak Kömürspor antrenmanında yaşanan para krizinin ardından, Kömürspor teknik heyet ve futbolcular bugün antrenman öncesinde kenetlerek birlik beraberlik mesajları verdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömkürspor hafta sonu konuk edeceği Sarıyer hazırlıklarını teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda devam ediyor. 
Kırmızı Lacivertli ekibin dün antrenmanında para krizi yaşanmış ve teknik heyet ve futbolcular arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşanmıştı.
Ardından Zonguldak Kömürsporlu teknik heyet ve futbolcular Karaelmas Kemal Köksal Stadyumundaki antrenman öncesinde kenetlenerek basın mensuplarına birlik beraberlik mesajları verdi.
Ayak tenisi oynadılar
Kırmızı Lacivertli ekip Karaelmas Kemal Köksal Stadyumundaki antrenmana kondisyoner Barış Şeref nezaretinde güç kuvvet antrenmanı ile başlayarak antrenmanın son bölümünde ise ayak tenisi oynadı.  Zonguldak Kömürsporlu oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi.
Afacan sargılı çıktı
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumundaki antrenmana kolu sırgılı çıktı. Afacan'ın kolunda hafif  bir zedelenme olduğu tedbir amaçlı sardığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER