ZONGULDAK'TA YAPILAN TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

ZONGULDAK'TA YAPILAN TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

ZONGULDAK'TA YAPILAN TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Tenis Federasyonunun organizasyon programında yer alan ve 26 - 29 Eylül tarihleri arasında  Türkiyenin en eski ve köklü kulüplerinden biri olan  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından 68 yıllık tarihi tesislerinde düzenlenen Türkiye 12 yaş tenis turnuvası sona erdi.

Zonguldaklı tenis severlerin ve diğer illerden gelen sporcu ailelerin 4 gün boyunca ilgi ile izlediği turnuva çekişmeli ve zevkli maçlara sahne oldu.Türkiye genel klasmanında aldıkları puanlara göre en yüksek puanlı 8 tenisçinin yer aldığı erkekler gurubunda Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün oyuncuları önemli bir başarı elde etti.

ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ PARLAK TARİHİNE BİR BAŞARI DAHA EKLEDİ

İstanbul,Ankara,Düzce,Bartın ve Zonguldak'tan katılan En yüksek puanlı 8 tenisçinin yer aldığı A gurubunun final maçında Ankaradan gelen rakibi Yusuf Alp Parlak'ı 4/6 - 6/4 - 6/2 lik set sonuçları ile 2-1 mağlup eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 12 yaş takım oyuncusu Efe Bartu Onur turnuvayı birincilkle tamamladı.En yüksek puanlı 8 tenisçinin üçüncüsünü belirleyen maçta ise Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü  takım oyuncusu  Kıvanç Kundakçı Düzceden gelen rakibi Muhammed Eren Çavuş'u 6/0 - 6/0 sona eren setlerle 2-0  yenerek bu önemli turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Türkiye Tenis Federasyonunun bu önemli turnuvasında başarılı olarak  68 yıldan beri parlak bir tarih yazmaya devam eden  bu nadide kulübümüzün oyuncuları Efe Bartu Onur ve Kıvanç Kundakçı'nın madalyaları  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ile Başkan Yardımcısı Rahmi Üder ve Yönetim Kurulu Üyesi Bora Onur tarafından takdim edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER